Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Tournament Fishing ICHIBAN surf kamış

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi kamışı ben de çok beğendim. Bu arada benim aldığım kamış ile yan yan yana koyunca kamışlar tüm detaylarına kadar aynı sadece renkleri farklı desek yeridir. 2 firmadan biri diğerine yaptırmış kadar benzerler.

manzara.jpg

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi kamışı ben de çok beğendim. Bu arada benim aldığım kamış ile yan yan yana koyunca kamışlar tüm detaylarına kadar aynı sadece renkleri farklı desek yeridir. 2 firmadan biri diğerine yaptırmış kadar benzerler.

Ekli dosyayı görüntüle 127266
Daha öncede yazdığım gibi o zaman elimde olan dsc A6 lar ile bende aynı durumu gözlemledim.
Tabii atışı ve toplamasıda önemli. Ve sizde fark ettiyseniz 140-150 gramı çok rahat sarsmadan atıyor. Uç hassasiyeti ve rüzgar dalga direncide çok iyi.
Next yukinin sonradan çıkanbir kamışı. Denemedim. Ancak siz kıyaslıyabilirsiniz.
Sizlerde okeylediyseniz…
Beğenmenize sevindim.👍👍

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Estağfullah Özcanbey ne demek...sıkıntı yok
sizden kamış alanlar için söylüyorum bencede sizde zaten kötü kamış olması pekmümkün görünmüyor,
o yüzden bende sıkıldığınızda Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç . talip olacağım :) kısmetse.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Estağfullah Özcanbey ne demek...sıkıntı yok
sizden kamış alanlar için söylüyorum bencede sizde zaten kötü kamış olması pekmümkün görünmüyor,
o yüzden bende sıkıldığınızda Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç . talip olacağım :) kısmetse.
Anlayışınız için Teşekkür ederim.
İyi bir kamış olduğundan taraf arkadaşımız içinde benim içinde hiçbir sıkıntı yoktuda.
Birde ele oturması, göze hitap etmesi, severek kullanmak var.
Hani kamışı aldı. Merada kamış arkadaşın beklentilerini karşılamadı. Eli gözü gönlü kamışa soğuk kaldı… Hiç bakmam alınmam darılmam kızmam. Hemen alırım geri kamışı. Alan kişinin ihtiyacını isteklerini karşılamayacak ise o verdiği para tıkanır benim boğazımda.
Çok şükür helalleştik.
Şöyle söyliyeyim geçen cinnetic tornado tz 45 kamışımı sattım. Usta 3 hak verdim bu kamışa.
1 kez yemliye gittim. Ihhhhhh
2inci kere yine yemliye gittim. Yine ıhhhhh
3üncü kez gittim. Değişen bişi yok.
Bir türlü kamışı sevemedim. Elime oturmadı. Sanırım ne o beni sevdi, nede ben onu sevebildim. İnanın aldığım fiyata sattım.
Alan arkadaş mersinde memur. Kamışı biliyormuş. Arkadaşındada aynı kamış varmış. Yani denediği bildiği bir kamış. Sorunsuz verdim.
Bu arada; Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç kamış için biraz daha zaman var. Boğaz o kamışın yeri değil. Bir gün boğazda kamışı denedim ve kaldırdım. Ama sözüm sözdür olurda elden çıkaracak olursam kamış SİZDE.

İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ ALIRSINIZDA O KAMIŞIN YÜZÜNE BAKMAYA GEREK KALMAZ.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Bedri35
Usta hayırlı akşamlar.
Eğer imkan varsa yuki class Z kamışı mağazada bir inceleyin derim.
Yuki bu kamış ile olayı aşmış. Yılannnnnnnn.

siprus

Aktif Üye
Adı
Nedim
Anlayışınız için Teşekkür ederim.
İyi bir kamış olduğundan taraf arkadaşımız içinde benim içinde hiçbir sıkıntı yoktuda.
Birde ele oturması, göze hitap etmesi, severek kullanmak var.
Hani kamışı aldı. Merada kamış arkadaşın beklentilerini karşılamadı. Eli gözü gönlü kamışa soğuk kaldı… Hiç bakmam alınmam darılmam kızmam. Hemen alırım geri kamışı. Alan kişinin ihtiyacını isteklerini karşılamayacak ise o verdiği para tıkanır benim boğazımda.
Çok şükür helalleştik.
Şöyle söyliyeyim geçen cinnetic tornado tz 45 kamışımı sattım. Usta 3 hak verdim bu kamışa.
1 kez yemliye gittim. Ihhhhhh
2inci kere yine yemliye gittim. Yine ıhhhhh
3üncü kez gittim. Değişen bişi yok.
Bir türlü kamışı sevemedim. Elime oturmadı. Sanırım ne o beni sevdi, nede ben onu sevebildim. İnanın aldığım fiyata sattım.
Alan arkadaş mersinde memur. Kamışı biliyormuş. Arkadaşındada aynı kamış varmış. Yani denediği bildiği bir kamış. Sorunsuz verdim.
Bu arada; Shimano Aero Technium CMP 425cm Hybrit 250gr 3 prç kamış için biraz daha zaman var. Boğaz o kamışın yeri değil. Bir gün boğazda kamışı denedim ve kaldırdım. Ama sözüm sözdür olurda elden çıkaracak olursam kamış SİZDE.

İNŞALLAH DAHA İYİLERİNİ ALIRSINIZDA O KAMIŞIN YÜZÜNE BAKMAYA GEREK KALMAZ.
teşekkür ederim şaka takılıyorum, benim en yüksek hedefim ultegra idi, hele bi ultegra xr lar gelsin hayırlısı ile,
ingiltereye gelmiş kamışlar dağıtıcı kurye de dağıtım noktasından almış ama halen arkadaşa teslim etmemiş inglizler biraz yavaş galiba bu konuda,
yarınki uçakla geliyor arkadaş,
kamışların gelmesi şubata kalacak gibi görünüyor.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkür ederim şaka takılıyorum, benim en yüksek hedefim ultegra idi, hele bi ultegra xr lar gelsin hayırlısı ile,
ingiltereye gelmiş kamışlar dağıtıcı kurye de dağıtım noktasından almış ama halen arkadaşa teslim etmemiş inglizler biraz yavaş galiba bu konuda,
yarınki uçakla geliyor arkadaş,
kamışların gelmesi şubata kalacak gibi görünüyor.
kızımın söylediği; geçen sene yılbaşına daha bir ay varken (kasım ortası) temudan bizim adımıza alıp italya adresi verdiğimiz kargo italyaya tam 20 günde gitmiş. Temu paketiniz italyada şehrinizde dağıtım kargonuzds diye msj atarken kargo 5 gün sonra arıyor ve “paketiniz var gelin alın” diyor. Kızım Türkiye alışkanlığı ile “niye eve tesşim etmiyorsunuz” diyor! Cevap krismıs tatili diyor. Normalde temu Türkiye paketlerim bile 9 günde geliyor. Kısacası yoğunluk değil, 1 ay sürecek krismıs ve noel tatili tembelliği.
Neyse gelsinde şubatta gelsin. Türkiyede zaten gümrük durdu. Shimano bayileride ürünleri sayım, vergi vs sebebi ile ocak sonunda çekecekler.
Avrupada noel ayın 25 inde başlıyor. 2 gün var daha. Hiiiiç belli olmaz.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Bedri35
Usta hayırlı akşamlar.
Eğer imkan varsa yuki class Z kamışı mağazada bir inceleyin derim.
Yuki bu kamış ile olayı aşmış. Yılannnnnnnn.
Abi surf avını deyim yerindeyse 40 yılda 1 yaptığım için o kadar yatırım yapmam ama. Ama bir gün İzmir'e dönersem tavsiyen aklımda o zaman işler değişir.

Bu İstanbul'un surfu yemlisi çok verimli olmuyo maalesef.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kesinlikle haklısınız. İstanbulda özelliklede boğazda beklemeli surf için geçerli limitte balık yok. Bunun için avcılar ve çekmeceden sonrasında hem mera hemde istediğimiz limitte balıklar çıkıyor.
Ben yanlızca kamışın üstündeki tasarım ve yeni carbon dizaynından bahsetmiştim. O elimizdeki eski yanal çizgileri falan aşmışlar.
Rastgelsin.