Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Trofe tadında levrek avı

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba sevgili dostlar,
Geçen hafta yurtdışından yeni aldığım makineyi denemek için sabırsızlanıyordum. Hafta sonu kaçamak yapıp ailecek yazlık sarosa attık kendimizi. Hava durumu hiç istediğim gibi değildi, fakat azda olsa lüfer haberleri gelmişti kulağıma çanakkaleden. Belki diyerekten sabah 5 de fırladığım gibi 6:30 da meraya varmıştım. Hemen denizi taramaya başladım fakat çok sayıda sargoz ve zarganadan bir türlü istediğimi alamamıştım. Yaklaşık 500 metre sonra dümdüz suda, uzakta sahte düşer düşmez ortalık karıştı:) Balık bir türlü gelmek istemiyordu. Kalama ayarı gayet iyi olmasına rağmen göğüs pres yaparak getirmeye çalıştım ama epey uğraştırdı beni. Kıyıya yakın son bir kalama sesi geldi yine 5 saniye kadar. O inat ettikçe ben daha da inat ettmiştim. Tek korkum acaba iğne açılırmı diye düşünürken kendini bıraktı ve kayanın üzerine çekebildim. Sonrasında salınan çupra ve 4 tane sargoz, 1 adet baklacı, 3 melanurla avı bitirdim. Peşinde koşan herkese rastgelsin kalın sağlıcakla. Balık 3200 gr gelmiştir.
08D3802C-D08A-4FB1-A1D8-6B23B858D76C.png
FF1E8C28-14D9-4983-A56F-889589C1E4F2.png
A7318D7F-3C7F-4E06-BCF6-DE01BACD222E.jpeg

Ekli dosyalar

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Yavuz
Çok güzel bir levrek.
Her zaman rast gelsin

Egeli lodos

Yeni Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba sevgili dostlar,
Geçen hafta yurtdışından yeni aldığım makineyi denemek için sabırsızlanıyordum. Hafta sonu kaçamak yapıp ailecek yazlık sarosa attık kendimizi. Hava durumu hiç istediğim gibi değildi, fakat azda olsa lüfer haberleri gelmişti kulağıma çanakkaleden. Belki diyerekten sabah 5 de fırladığım gibi 6:30 da meraya varmıştım. Hemen denizi taramaya başladım fakat çok sayıda sargoz ve zarganadan bir türlü istediğimi alamamıştım. Yaklaşık 500 metre sonra dümdüz suda, uzakta sahte düşer düşmez ortalık karıştı:) Balık bir türlü gelmek istemiyordu. Kalama ayarı gayet iyi olmasına rağmen göğüs pres yaparak getirmeye çalıştım ama epey uğraştırdı beni. Kıyıya yakın son bir kalama sesi geldi yine 5 saniye kadar. O inat ettikçe ben daha da inat ettmiştim. Tek korkum acaba iğne açılırmı diye düşünürken kendini bıraktı ve kayanın üzerine çekebildim. Sonrasında salınan çupra ve 4 tane sargoz, 1 adet baklacı, 3 melanurla avı bitirdim. Peşinde koşan herkese rastgelsin kalın sağlıcakla. Balık 3200 gr gelmiştir.Ekli dosyayı görüntüle 122603Ekli dosyayı görüntüle 122604Ekli dosyayı görüntüle 122605
Maşallah çok güzel balik abi ya helal olsun