Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uçakla kamışı nasıl götürebilirim ?

Cabarov

Aktif Üye
Adı
Orhan cabarov
Selamlar, ben 1 hafta sonra yurt dışına çıkıcam orada kullanmak için kamış aldım, ( vega potenza ) uçak bagajına verirsem kırılacak, ne yapacağım bilmiyorum ? Kabine bırakırlar mı ?
Kabin bagajına da sığmaz boyu :(
Hosteslere vermeme izin verirler mi ? Ne yapacağım çok huzursuzum.
Bu konuda tecrübesi olan var mı ?

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değişik boylarda ve kalınlıklarda, kalın mukavvadan yapılmış bazuka dediğimiz taşıma ve koruma kılıfları mevcuttur. ( Soba borusu şeklinde ) Kargocularda vs. bulabilirsin.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kamışın sığacağı kadar pimaş boru al , ağız kısımlarını güzel ce kapat ve bagaja ver hiç bir şey olmaz:);).

Cabarov

Aktif Üye
Adı
Orhan cabarov
Teşekkur ederım, pekı normal uçağa bırakmazlar mı kendk kılıfıyla ? Millet gitar fılan taşıyor kucağında, gıtarda hemen hemen kamış gıbı uzun. Boru fılan alırsam taşımada zor olucak :(

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kargo bölümüne verirsen, çok parçalı olarak alacağına kefilim.:D Yanında taşımana da izin verileceği uzak bir ihtimal. 3-5 liralık ek masrafla, siz yine de işinizi garantiye alın. Ne şeytan gör, ne de salavat getir.:)

sessizdenizci

Daimi Üye
Pimaş borusu ile taşıdım hiç birşey olmadı. Tek dikkat edeceğin nokta her iki ucunu çok iyi kapat. Koli bandı hal getire hemen açılıyor.

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Riske girme kabine almadığını var sayarsak bagaja korumasız vermek büyük risk , yada özel seyhat için tasarlanmış bazuka çantalar var.

Cabarov

Aktif Üye
Adı
Orhan cabarov
Aynen haklısınız, en son çare öyle yapmak olucak. Bazuka çantalar pahalılar malesef pimaş boru mantıklı geldi hafıf olur hemde.

Cabarov

Aktif Üye
Adı
Orhan cabarov
Pimaş borusu ile taşıdım hiç birşey olmadı. Tek dikkat edeceğin nokta her iki ucunu çok iyi kapat. Koli bandı hal getire hemen açılıyor.
Hocam altınk ustunu neyle kapadınız ? Kat kat bant sarsak işe yaramaz mı ? Bırde nasıl taşıdınız onu :) tutacak yerde mı yaptınız ?

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Orhan musait bir zaman da en yakın nalbura gidip ( yanında kamışıda götür) kamışın gireceği kadar pimaş al ve nalburcuya nasıl kapatacağını sor , geri kalan kısmı sana uygulamı olarak yapsın :);)