Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Uçakla kamışı nasıl götürebilirim ?

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bi dk pimaş kapama kapakları var onla yapı. En temizi bi tarafınada tutamak yapın tamamdır

erdem1905

Yeni Üye
Adı
erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
PİMAŞ ÇOK İYİ BİR KORUMA YÖNTEMİ BENDE DAHA ÖNCE HOLLANDA'YA GİDERKEN KULLANDIM BU YÖNTEMİ AMA BİZİM TÜRK GÖREVLİLER YANIMA ALMAMA VEYA BAGAJA VERMEME İZİN VERMEDİLER SİLAH TESLİME VERMEMİ İSTEDİLER VE HOLLANDA'DA SAPASAĞLAM ALDIM. SİLAH TESLİM HEM ELLE TAŞINIYOR HEMDE BAGAJA DEĞİL DİREK PİLOTA KABİNE TESLİM EDİYOR. THY İLE UÇACAKSAN ZATEN ONLARDA SİLAH TESLİME VERMENİ İSTEYEBİLİRLER.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
@syner
hocam, yurt dışıda aynı mı ? Ben bakü ye götürücem. Elle alıp bagaja koyarlarsa ezilir kırılır diye korkuyorum. Uçağın içine koymazlar mı ? Bacak arama koyardım. Yada uçağa girince bizi karşılayan hosteslere emanet etsem olmaz mı ? Onlar mutfağa bır yere koysunlar ne olacak ki :(
Kamış vb ürünler ikinci güvenlik noktasından geçemez.
Check in yaparken görevli etiketler ve bankonun yakınlarındaki bir tür arabaya koymanızı ister.
İnişte de yine bir görevli elden teslim eder. Neyle verirseniz verin kırılma durumunda sorumluluğun size ait olduğu bilet satış sözleşmesinde yazar.
Havayolları sadece bavul hasarlarını tazmin eder, içerikle ilgili kuruş ödemezler..
Buradan sağlamca gitti ve Bakü'ye indi. Orada bu kamışı nasıl karşılayacaklarını biliyor musunuz?
Ya izin vermezlerse.. Hak arayacak yer bile bulamayabilirsiniz. :(
Pahalı bir şey yerine ucuz bir teleskopik bir kamış alıp götürün. Onu da bavul içinde bagaja sokun... Bence tabii.. :)

Protacle bazuka çantası taş gibidir,diğer bazukalara benzemez.30 dan fazla uçuş yaptı.
iki kere kayboldu 3 ay sonra geri geldi.
Daha ilk kullanışta bu korumanın fermuarlı tarafından hasarlanmış olarak aldım uçaktan. Bu bölge bazukanın en zayıf tarafı..
Neyse ki kamışın ucu kırılmamıştı. Tamamen şans eseri.
O günden sonra kamışın ucu aşağı gelecek şekilde bu çantaya sokuyorum ve öyle taşıyorum..

Cabarov

Aktif Üye
Adı
Orhan cabarov
Pimaş en ucuz çözüm ama pimaşı boru ile havaalanında gezmeye utanıyorum :D çok fena dıkkat ceker pimaş boruyu nasıl kamuflaj edebılırım ? Ben risk alıp, görevlılere durumu anlatıp elden almalarını soylemek ıstıyorum bagaja vermesınler bır şekılde yardımcı olurlar sanırım.

Azerbaycan hava yollarıyla uçucam, thy ıle arasında 200tl fark var pahalı thy :( aynı fıyat olsaydı thy ıle uçardım thy dünyaca ünlü bir şirket.

yawruaslan

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uzerine benim konudaki gibi bi kilif ve tutacak dikebilirsiniz

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hocam aynen ama vaktım yok perşembe gıdıcem gündüzler de işim oluyor valla bakıcam bir çaresine :(
Sen en iyisi kaç kendini kurtar:)
Yoksa ben Kütahya seramik takımları nasıl amerikaya götürüldü diye konu açacağım.
4 Adette seramik nargile vardı.

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
En iyisi benim gibi heryerde bir kamis bulundurmak :D

Önceleri bende okuma Vsystem bazukasi ile yolculuk yapiyordum Vsystem bazukasi oldukca kullanisli,veriyordum kargo bolumune inince bantdan teslim aliyordum :)