Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ucuza olta seti önerisi

Michaell12

Yeni Üye
Adı
İbrahim Halil Ak
Kan Grubu
O Rh Negatif
Merhaba abiler kardeşler öğrenciyim İstanbul’a geldim yurtta canım çok sıkılıyor uygun fiyatlı 1000-2000 tl arası hazır olta seti arıyorum 0 veya 2.el fark etmez sizce bu bütçeye en iyi ne alınır ?

Üsküdar taraflarında boğaz da, Avcılar sahil kayalık tarafında, küçükçekmece gölü tarafı, Silivri sahil tarafı bu taraflarda olta atmayı düşünüyorum sizce en mantıklı set nedir ?

E

Erden Eren

Misafir
Hoş geldin. Selamlar, iyi forumlar.

Birbirinden çok farklı meraları yazmışsın. İstanbul'da farklı meralar farklı av disiplinleri ve farklı ekipmanlar gerektirebiliyor. En başta bunu söyleyerek sözü sana gerekli bilgileri aktaracak diğer forum üyelerine bırakayım.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
avcılar sahil tarafları için lrf önerebilirim. hem keyfli hem de verimli olabilecek bi disiplin. boğaz kısmı ise genelde akıntının fazlalığı nedeniyle daha profesyonel malzemelere ihtiyaç duyan bir alan. bilgisi olan hobidaşlar yardımcı olacaktır. ben lrf için ryuji rock fish ve makine olarak da okuma alaris 2000 kullanıyorum işimi görüyor. taşıması vs de çok kolay. misina ve diğer malzemelere de duruma göre kendin karar verebilirsin