Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

vurguncapari hakkında

Ersin1903

Daimi Üye
Ben simdiye kadar hic alisveris yapmadim vurgun capariden ancak yakin tanidigim ve adasim olan cok sevdigim bir abim vurgun capariden aliyordu sadece caparilerini, tekneden ve kiyidan istavrit avlarinda kullaniyordu... Hep anlatirdi kendisi cok ilgililer, cok memnunum urunlerden ve cok hizli ulastiriyorlar siparislerimi diye... Caparileri de cidden guzel is cikartiyordu :harika: Onun haricinde de ben hic kimseden bu firma hakkinda kotu bir elestiri veya memnuniyetsizlik duymadim.. Umarim ayni basariyla devam ederek gelisirler..

Bu arada vurgun caparinin palamut baligi icin "firinda bomba" tarifi var mutlaka deneyin derim :harika:

asivolki

Aktif Üye
Adı
VOLKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bende bir hafta önce kadar üye olmuştum hemen aramışlardı beni şok olmuştum :) verdiğim siparişte 2 günde elime geçmişti. bende çok memnun kaldım çok ilgililer. esnaf dediğin böyle olmalı. mesela spot balıktanda alışveriş yapıyorum bazen her sipariş verdiklerimden ille biri stokta yoktur ve iptal etmek için ararlar. kardeşim stokta yoksa siteye koyma o zaman dimi.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende bir hafta önce kadar üye olmuştum hemen aramışlardı beni şok olmuştum :) verdiğim siparişte 2 günde elime geçmişti. bende çok memnun kaldım çok ilgililer. esnaf dediğin böyle olmalı. mesela spot balıktanda alışveriş yapıyorum bazen her sipariş verdiklerimden ille biri stokta yoktur ve iptal etmek için ararlar. kardeşim stokta yoksa siteye koyma o zaman dimi.
Zaten bizlerin yaşadığı en büyük sorun bu stokta olmadığı halde var gibi gösterilmesi. Bunun çözümünü vurgun çaparide buldum daha da bırakmam :)

GRAFTT

Aktif Üye
Adı
Erkan PLT
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler ve Bravo. Şu ana kadar internet üzerinde nam yapmış iki siteden alışveriş yaptım. Her seferinde stokta var olan ürünleri sipariş etsemde ardından muhakkak telefon açılıp abi bu ürün elimizde yok demelerinden nefret eder oldum. Madem yok yada tedarik edemiyorsun o halde Stokta Var ibaresini düzenleyin. En son İzmiredki bir firmadan sipariş verdim hatta sipariş vermeden önce belirlediğm ürünler ellerinde varmı diye tehit ettikten sonra siparişi geçtim. 7 parça üründen sadece bir tanesi benim istediğim diğerleri muadilleri niteliğinde göndermişler. Bakalım şimdi bekliyorum düzeltmeleri için :(

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler ve Bravo. Şu ana kadar internet üzerinde nam yapmış iki siteden alışveriş yaptım. Her seferinde stokta var olan ürünleri sipariş etsemde ardından muhakkak telefon açılıp abi bu ürün elimizde yok demelerinden nefret eder oldum. Madem yok yada tedarik edemiyorsun o halde Stokta Var ibaresini düzenleyin. En son İzmiredki bir firmadan sipariş verdim hatta sipariş vermeden önce belirlediğm ürünler ellerinde varmı diye tehit ettikten sonra siparişi geçtim. 7 parça üründen sadece bir tanesi benim istediğim diğerleri muadilleri niteliğinde göndermişler. Bakalım şimdi bekliyorum düzeltmeleri için :(
Hepimiz zaten bu muhabbetten bıktık. Her seferinde ara her seferinde sor elimizde var der sipariş gecersin aaa o da ne elimizde yokmuş. Şaka mısın kardeşim diyorum. Siparişi geçmeden önce vardı hani.
Neyse vurgunçapari sayesinde bu dertten kurtuldum. Bu kadar sıkıntı yaşadıktan sonra her ortamda vurgun çaparinin en önde oldugunu dile getirmekten geri kalmam ;)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben şimdiye kadar bir kere bile ne sipariş verdim ne de ürünlerini kullandım, sadece yaşadığım bir hadise var, bunu anlatmazsam kul hakkına girerim :) Çinekop zamanı Bursa'da iken, yemlik istavrit tutuyordum, iki erkek iki bayan genç insanlar geldiler, çaparilerini çıkarttılar çantalarından, ben yemlik avımı bitirmiş çinekopları kovama yollamaya başlamıştım, o esnada birer ikişer tek tük istavrit almaya başladılar, o bölgede ki kısır bir bölgedir, istavriti ancak yemli ile tutabiliyorum, 0,10 a kadar denedim yediremedim hiç, bu arkadaşlar nispeten kalın ve uzaktan hiç iş yapacağa benzemeyen çaparilerle hatırı sayılır adet kaba taslak 10 adeti aşkın istavrit aldılar, ki çinekop zamanı canlı 10 tane istavriti para versen bulamazsın :D Sonra sıkılıp gittiler.. Ben de avımı tamamladıktan sonra yerde bunların atmış olduğu paketi görüp merak ettim tabii.. Aldım Elime Okumaya başladım.. ''VURGUN HAYALET ÇAPARİ'' yazıyordu.. :D Aklımda yer etmiş valla Vurgun deyince bu olay gözümde canlanıyor :)

sademrt

Aktif Üye
hangi iğne hangi misina kullanılmış takımlarda ondan bahsetmemişler, benim en çok onem verdiğim konudur.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hangi iğne hangi misina kullanılmış takımlarda ondan bahsetmemişler, benim en çok onem verdiğim konudur.
bu önerinizi onlara iletirseniz eminim bu konuda gerekeni yapacaklardır. üye olsanız yeter zaten arayıp tüm sorularınıza cevap verirler :)

taner.a

Aktif Üye
Selamlar,

Dün formu okurken ilgimi çekti bu konu,herhangi bir ihtiyacım olmamasına rağmen üye oldum.Herhangi bir siparişimde olmadı.Bugün vurgun çapariden ustadan telefon geldi, üye olmuşsunuz hayırlı olsun yardımcı olabileceğimiz birşey varmı diye sordular ,Çapari sipariş edecekseniz başta konuşalım size uygun olanı bulalım gibisindende birde destek.Şaşırtıcı idi açıkcası.
Kaliteli malzeme kullanıp , esnaflığı bu şekilde devam ettirdikce büyüyerek devam ederler ,isterim.Mutlakada bir alışverişim olacak.Esnaflık zor bir iş.
İstanbulda esnaflığı unutan arkadaşların kulağına küpe olmalı bunlar.

Son düzenleme: