Boran06
Yeni Üye
- Adı
- Boran
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize selam olsun
Aranızda yeniyim
Bugüne kadar balığa gitmisligim 3-4 dür ama son 6 aydır çok merak saldım 2 aydır da deli gibi araştırıyorum sonunda kendime bir lrf seti yapmaya karar verdim herşey dahil 400-500 gibi bir butcem var fakat yardıminiza ihtiyacım var. Makine olarak okuma Aria 20 düşünüyordum ama kötü yorum çok okudum kamış olarak da okuma dead ringer 2-12 düşünüyordum onuda nereye baksam tükenmiş artık kafayı sıyırma durumuna geldim kamış makine arastirmaktan
ip olarak kendo x4 0.08 düşünüyorum tavsiyeleriniz tüyolariniz nelerdir Tekirdağ NATO limanindan avlanicam hedef balık istavrit zargana sarikanat mırmır hatta levrek ona göre beni aydinlatirsaniz çok sevinirim
Bol trofeli avlariniz olsun herkese iyi forumlar
Aranızda yeniyim
Bugüne kadar balığa gitmisligim 3-4 dür ama son 6 aydır çok merak saldım 2 aydır da deli gibi araştırıyorum sonunda kendime bir lrf seti yapmaya karar verdim herşey dahil 400-500 gibi bir butcem var fakat yardıminiza ihtiyacım var. Makine olarak okuma Aria 20 düşünüyordum ama kötü yorum çok okudum kamış olarak da okuma dead ringer 2-12 düşünüyordum onuda nereye baksam tükenmiş artık kafayı sıyırma durumuna geldim kamış makine arastirmaktan
Bol trofeli avlariniz olsun herkese iyi forumlar