Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yeni tekne alıcam

Cynonim

Yeni Üye
Adı
12312412Tf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhabalar daha önce kıyıdan ve tekne kiralayarak balık tutuyordum hiçbir zaman belge vb soran olmadı şimdi yeni tekne almaya kendi teknem ile tutmaya karar verdim kendim ve ailemle birlikte fakat çevremde çok ses var 2.el tekne alıcam belgeleri tam tekneyide gördüm fakat çevremde işte balık tutmak için yeşil belgen olması lazım vb sözleri duydum bireysel balıkcılık için almam gereken belgeler neler acaba yardımcı olabilirmisiniz benim marmara ve karadenizde açılıp kendi kendime balık tutabilmem için neye ihtiyacım var?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Eğer avlağın balıkları satma gibi niyetin varsa ticaretini yapmayı düşünüyorsan o zaman yeşil belge gerekiyor. Bireysel balıkçılık için "sportif amaçlı amatör balıkçılık belgesi" alabilirsin. Şart mı şart değil, ama bazen sahil güvenlik cezai işlem yapmayı kafaya koyduysa amatör denizcilik belgesi ve amatör balıkçılık belgesini de istiyor.

Cynonim

Yeni Üye
Adı
12312412Tf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eğer avlağın balıkları satma gibi niyetin varsa ticaretini yapmayı düşünüyorsan o zaman yeşil belge gerekiyor. Bireysel balıkçılık için "sportif amaçlı amatör balıkçılık belgesi" alabilirsin. Şart mı şart değil, ama bazen sahil güvenlik cezai işlem yapmayı kafaya koyduysa amatör denizcilik belgesi ve amatör balıkçılık belgesini de istiyor.
anladım ticari kullanımda yeşil belge gerekiyor diğer şekilde amatör balıkcılık ve amatör denizcilik belgesi yeterli oluyor. örnek olarak ailemle balıkcılığa cıktık diyelim hepimizde amatör balıkcılık belgesi olması zorunlumudur acaba?

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
anladım ticari kullanımda yeşil belge gerekiyor diğer şekilde amatör balıkcılık ve amatör denizcilik belgesi yeterli oluyor. örnek olarak ailemle balıkcılığa cıktık diyelim hepimizde amatör balıkcılık belgesi olması zorunlumudur acaba?
Sadece sizde olsa yeter.