Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

DIJITAL SU GEÇIRMEZ SPOR AKSIYON KAMERASI Bilgisi olan.

ambrosia

Daimi Üye
Katılım
11 Kas 2011
Mesajlar
782
Tepkime puanı
183
Puanları
43
Yaş
49
Bir çok ürünü gören ve az çok bilen biri olarak Go Pro ya haklı övgüleriniz kadar piyasada TEK tir demek bence yanlış. Drift HD170 kullanıyorum. Tek dezavantajı boyutu (ve ağırlığı). Ayrıca driftinde yine küçük boyutta olanı var ama iki katı fiyatı var. Yine contour ve trijicon u da incelemenizi öneririm. (yazım yanlışlarım olabilir)

Hatta go pro ile ilgili bir kaç dip not ;

-Uzaktan kumanda -YOK
-Üzerinde ekran - YOK
-Su geçirmez özellik (su altı) -YOK ancak bir ton para ile su geçirmez özelliği ekeleyebilirsiniz)

Ayrıca nerede kullanaağınız da çok önemli. Kendi kullandığım Drift örneğin RC modelcilğie pek hitap etmiyor. Onun yerine RC ile ilgilense idim sanırım bullet kamera alırdım..

Örneğin su altı zıpkın...
Avcılık
RC modelcilik
gibi...
 

mufitsa

Aktif Üye
Katılım
21 Nis 2012
Mesajlar
126
Tepkime puanı
14
Puanları
18
Yaş
43
Adı
derman caglar
Benim tek amacım Şöyle tarif edigim balık oltaya vurdu o anda kayıta alıcam tek başıma oldugum için ve genelde kayalık dere tepe yerler oldugu için başa takılan bişey olmasını tercih edicegim. su altı ile işim yok :)
 

TEKNOTURK

Daimi Üye
Katılım
30 Nis 2010
Mesajlar
899
Tepkime puanı
68
Puanları
28
Konum
Afyonkarahisar
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Drift'de çok kullanılan bir ürün fakat fiyatı az değil yurtdışından almak istsek 350-370 dolar vermek gerek ona da. Su geçirmez kabı hariç, kumanda ve ekranı var fakat dediğiniz gibi ağırlık ve ebat farkı var. Kimileri en iyi verimi Drift ile aldığı için onu kullanıyor. Türkiye'de distribütorü olmaması da çok bilinmemesine sebep.

GoPro çılgınlık gibi birşey oldu, fiyatları makulleşmeye başlayınca, heryerde reklamı çıkmaya başlayınca, tipi de çekici olunca, insanlar ben de alayım, ne güzlemiş diyor. Medex Fuarı'nda GoPro standında duran arkadaşın yanına uğruyordum arasıra. İnsanlar nasıl heyecanla alıyorlar ürünü, şu şekilde de çekim yapacağım, bileğime de takarım, göğsüme de, zıpkına da, arabanın tamponuna da diye, 2-3 aksesuar ekleyerek alıyorlar genelde.

Ben de heves ediyorum bazen ama sonra biraz düşünüp henüz gerekli değil diyorum, kendime, daha başka ve eldeki imkanlarımla düşündüğüm çekimleri yapabilirim şimdilik. Dalan, hoplayıp, zıplayıp, uçan birisi olursam ben de hemen alırım bir tane :D


-Gopro'larda kumanda ihtiyacını ekstra aksesuar olarak temin edebilirsiniz. Türkiye'de henüz yok bildiğim kadarı ile. Yeni bir aksesuar olarak sürüldü piyasaya. Yakında gelecektir.

-Su geçirmezliğe gelince, GoPro'nun dışındaki şeffaf kutu zaten su geçirmezliği ve darbe koruması sağlıyor. GoPRO1'ler 50 metre, GoPro2'ler 60 metre su geçirmez diye biliyorum. Ve link verdiğim fiyatlara bu kabı da dahil. Zaten kapsız bir şekilde de fazla satılmıyor, ancak ithalatçısı yedek olarak getiriyor, isteterek temin edilebiliyor.

-Ekranını da ekstra aksesuar olarak alabiliyorsunuz. Standart paketlerde ekran yok.


İşte burada seçim yaparken ihtiyaçları belirlemek gerek, her ürünün aksesuarları ve ona göre geliştirme yapılabileceği yönleri var. Herşeyi ile incelemek, ileride alabileceği aksesuarlarını da düşünüp karar verip bütçe çıkarmak gerek.