Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla, Suadiye, Kadıköy Balık Avı Durumu

Ercüment86

Aktif Üye
Katılım
9 Haz 2015
Mesajlar
179
Tepkime puanı
346
Puanları
63
Yaş
37
Konum
Tuzla / İstanbul
Adı
Ercüment

atakan

Üye
Katılım
1 May 2010
Mesajlar
36
Tepkime puanı
26
Puanları
18
Yaş
47
Adı
Atakan Atak
Önder selam, dün akşam ki durum hakkında bilgin var mı? Eşkina felan?
 
Katılım
20 Haz 2015
Mesajlar
71
Tepkime puanı
109
Puanları
33
Konum
İstanbul - Maltepe
Adı
Önder Özen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Önder selam, dün akşam ki durum hakkında bilgin var mı? Eşkina felan?
Merhaba Atakan abi. dün akşam evdeydim çıkmadım, fakat sabah caddebostan migrostan başlayıp, pendik marinaya(tam ismini unuttum) kadar ne kadar balıkçı varsa yanlarında durdum sohbet ettim, bi taraftanda spin antrenmanı yaptım. erkek kadın genç yaşlı çoluk çocuk herkes şamandıralı çapari atıp bir aylık yavru istavritleri sevinerek topluyordu. izmarite atanlarda tık yok. kovalarda eşkina görmedim. Sadece kartal koçtaşın önünde bir tane amca akşam saat 11den sabah 7'ye kadar 10-12 adet karagöz tutmuştu. bende 600'e yakın atış yaptım fakat takip bile alamadım :)
 

ssargut

Üye
Katılım
18 Eki 2014
Mesajlar
62
Tepkime puanı
23
Puanları
8
Yaş
38
Konum
istanbul
şamandıra ve çapari nası olur ki?
Şimdi burada abilerim var eğer doğru değilse düzetirler. Çapari ile bildiğimiz üzere at çek yöntemi ile avlanılıyor.( ben böyle yapıyorum ) Şamandıralı ise akşam hava karardıktan sonra misinaya stoper takarak (benim hep takılı duruyor) klipsi çıkart,sonra üzerine ana bedene şamandıranın halkasından misinayı geçirip daha sonra klipsi misinaya bağlıyoruz şamandıra klipsin üzerinde gezici rolü oynuyor. daha sonra derinliğe göre stoperi ayarlıyoruz.klipsede normal istarvit çaparisi takılı. Ben maltepe taraflarında avlanıyorum genelde kamışı tuttuğun yerden 2.-3. halka arası. Şamandıranın üzerinede fosfor takıp atıp bekliyorsun. fosfuru izliyorsun :) ... hatam varsa arkadaslar duzeltsınler...