Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

tekne su yalıtımı

orbayuzun

Yeni Üye
Katılım
27 Haz 2021
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Adı
orbayuzun
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Herkese merhaba tekne konusunda yeniyim .Tekne su yalıtımı konusunda neler yapabilirim. Hangi malzemeler en etkili çözüm olur bu konuda yardımınızı istiyorum.
Rastgele
 

cemsenol

Yeni Üye
Katılım
14 Nis 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
12
Puanları
3
Yaş
35
Konum
İstanbul
Adı
Cem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Epoksi boya astarı hızlı kuruyan ve uygulaması kolay olan bir yalıtım malzemesi. Ben teknomarin epoksi boya astarı ve yine aynı markanın epoksi boya tinerini kullanıyorum. Livarlardan su yapıyordu teknem, iki kat kullandıktan sonra benim işimi gördü. Ama tabi yalıtımın uygulanacağı yere ve durumuna göre bu konunun uzmanı olan tekne yapan ustalar ve üreticilerin yorumunun daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Teşekkürler,
 

hawk17

Aktif Üye
Katılım
6 Nis 2013
Mesajlar
282
Tepkime puanı
464
Puanları
63
Yaş
56
Konum
Çanakkale
Adı
mehmet şahin
Öncelikle Çanakkale'den selamlar...Çok yuvarlak bir tanımlamayla soru sormuşsunuz.Teknenizin yapı malzemesi nedir?(Fiber-Ağaç vs)Su yalıtımı problem olan yer teknenin neresidir..Kırık,çatlak türü bir olay mevcutmudur?...Bu gibi bilgilerle sorunuzu detaylandırırsanız,sitedeki yardımcı olacak arkadaşlar daha faydali bilgiler verebilirler..