02 Mart Beyoğlu Taş Plak Meyhanesi Fasıllı Dost'lar Buluşmasına gidiyoruz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yeni yasalarda Alkollü araç kullanımı 2 sene hapis cezasıymış, Taksiler böyle günlerde en iyi kurtarıcımız olmalı, arkadaşlara duyurulur aman haa 🙂🙂

Güzel olacak, ama ulaşım işini çözmem lazım 🙂

Yeni yasalarda Alkollü araç kullanımı 2 sene hapis cezasıymış, Taksiler böyle günlerde en iyi kurtarıcımız olmalı, arkadaşlara duyurulur aman haa 🙂🙂

Arkadaşlar,
Biz anadolu yakası olarak şöyle plan yaptık;

Bostancı'ya kadar bir şekilde geleceğiz,Bostancı'da Taksim dolmuşları sabaha kadar çalıştığından toplu taşımadan faydalanmayı düşünüyoruz.

Dönüşüde dolmuş veya Minibüsler gece saat 02-00 ve sonrasında da bulmak mümkün E-5 den böyle düşündük,sizlerde toplu dönüş şeklinde bir şeyle düşünebilirsiniz,bazı arkadaşlarda eşleriyle gelecek arabalarını eşleri kullanacak. 🙂

Mert YILMAZ arkadaşımızıda listeye ekledim.

Başka gelmek isteyen arkadaşlar varsa lütfen isim yazdırsınlar listeye mekana sayı bildirmem gerekecek.

O hafta İstanbul dışında olacağımdan maalesef aranızda olamayacağım 🙁, eğlenceli ve güzel vakit geçirmenizi dilerim.

O hafta İstanbul dışında olacağımdan maalesef aranızda olamayacağım 🙁, eğlenceli ve güzel vakit geçirmenizi dilerim.

Merhaba Ümit'cim,
Sağlık olsun,başka zaman inşallah,biliyorsun çok konuştuk bu plan için,sırf sizlerle bir araya gelebilmek için üstelik Avrupa yakasını özellikle sizlerden gelen talebe göre seçtim. 🙂
Kısmet işte,ama seni biliyorum,sen dünyanın kilometresinden çıkıp bizlerle bir araya gelmek için tekne organizasyonuna yetişmiş adamsın.
Sağlıcakla kal kardeşim.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back