Mustafaalmış
Aktif Üye
Tebrikler hocam. Çok güzel av olmuş. Nerde görsem alır pişiririm. Gel gör ki benim hanım bu balığı yemeyi sevmiyor. Ben ise bunu bulunca başka balık yemiyorum.
İşte lezzetten anlayan bir hobidaşım daha =D Çok teşekkür ediyorumTebrikler hocam. Çok güzel av olmuş. Nerde görsem alır pişiririm. Gel gör ki benim hanım bu balığı yemeyi sevmiyor. Ben ise bunu bulunca başka balık yemiyorum.
Aksiyon süper =)Benim spin disiplini ile ilk yakaladığım balıktır. Tadı gerçekten çok güzel.
Aynı muhabbeti yaptık biz de 😀 Sıkıntı yok botla gider sonra iner devam ederiz =))))Tebrikler
Karaya inince şansın açılıyor farkında mısın 🤣 bota ara mı versen diyorum.
Hahaha gözümün önüne geldi yüz ifadeleriniz =)) Çok teşekkürler. Çok daha güzellerine...Tebrikler...Yıllar evvel Sığacık Körfezinden denk gelmişti bu balıklardan....Tipine bakıp az daha atacaktık geri...ama çok iri oldukları için fleto çıkarıp deneyelim dedik...Yerken hep birbirimize bakıyorduk,az daha bu güzelim lezzeti denize atacaktık diye🙂)))Afiyetler olsun..rast gelsin arkası her daim bol gelsin..
Maşallah =)Benim yakaladığım da epey büyükmüş. (ayak 43 numara)
105845 dosyayı görüntüle
Mutlaka deneyin =)Maşallah güzel ve bereketli geçmiş antalya da gece spinle tek tük yakaladığımız bu yırtıcı balıkları genelde salıyoruz bundan sonra denemeye karar verdim...