04.04.2020 - Kayış (Kılkuyruk) Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler hocam. Çok güzel av olmuş. Nerde görsem alır pişiririm. Gel gör ki benim hanım bu balığı yemeyi sevmiyor. Ben ise bunu bulunca başka balık yemiyorum.

Tebrikler
Karaya inince şansın açılıyor farkında mısın 🤣 bota ara mı versen diyorum.

Tebrikler...Yıllar evvel Sığacık Körfezinden denk gelmişti bu balıklardan....Tipine bakıp az daha atacaktık geri...ama çok iri oldukları için fleto çıkarıp deneyelim dedik...Yerken hep birbirimize bakıyorduk,az daha bu güzelim lezzeti denize atacaktık diye🙂)))Afiyetler olsun..rast gelsin arkası her daim bol gelsin..

Benim yakaladığım da epey büyükmüş. (ayak 43 numara)
IMG_20170807_213914-1.jpg

Tebrikler hocam. Çok güzel av olmuş. Nerde görsem alır pişiririm. Gel gör ki benim hanım bu balığı yemeyi sevmiyor. Ben ise bunu bulunca başka balık yemiyorum.
İşte lezzetten anlayan bir hobidaşım daha =D Çok teşekkür ediyorum

Benim spin disiplini ile ilk yakaladığım balıktır. Tadı gerçekten çok güzel.
Aksiyon süper =)

Tebrikler
Karaya inince şansın açılıyor farkında mısın 🤣 bota ara mı versen diyorum.
Aynı muhabbeti yaptık biz de 😀 Sıkıntı yok botla gider sonra iner devam ederiz =))))

Tebrikler...Yıllar evvel Sığacık Körfezinden denk gelmişti bu balıklardan....Tipine bakıp az daha atacaktık geri...ama çok iri oldukları için fleto çıkarıp deneyelim dedik...Yerken hep birbirimize bakıyorduk,az daha bu güzelim lezzeti denize atacaktık diye🙂)))Afiyetler olsun..rast gelsin arkası her daim bol gelsin..
Hahaha gözümün önüne geldi yüz ifadeleriniz =)) Çok teşekkürler. Çok daha güzellerine...

Benim yakaladığım da epey büyükmüş. (ayak 43 numara)
105845 dosyayı görüntüle
Maşallah =)

Maşallah güzel ve bereketli geçmiş antalya da gece spinle tek tük yakaladığımız bu yırtıcı balıkları genelde salıyoruz bundan sonra denemeye karar verdim...

Back