reelmaster
Daimi Üye
- Adı
- M.AKİF
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
- DEVE BOYNUN NEDEN EĞRİ ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
6 kasım olayının iptal edilmesi aslında yetersiz. Asıl gırgırların boğazdan men edilmesi gerekiyor. Bu gırgır meselesi her balık sezonunda gündeme geliyor ama maalesef hep göz ardı ediliyor. Yok kıyıya şu kadar metre, yok şu derinlikte diyerek hiç uygulanmayan ve yetersiz kalan yasaklamalar çıksada asıl yapılması gereken gırgırların İstanbul Boğazında av yapması yasaklanmalı.İptal edilmis ve isabet olmus.. Ekli dosyayı görüntüle 120721
Burada durdurulan bir şey yok bence. Tebliğin aynısı yazıyor. Trafik durdurulacak ve rahat rahat avlanacak gırgırlar. İptal olduğunu nerden anladınız. Ben okuyorum okuyorum o kanıya varamadım.İptal edilmis ve isabet olmus.. Ekli dosyayı görüntüle 120721
Burada durdurulan bir şey yok bence. Tebliğin aynısı yazıyor. Trafik durdurulacak ve rahat rahat avlanacak gırgırlar. İptal olduğunu nerden anladınız. Ben okuyorum okuyorum o kanıya varamadım.
Pardon Hocam yanlış alıntı yapmışım.“İptal” olayını yazan ben değilim. Yukarıdaki dökümde @Apathetic adlı arkadaş yazmış. Ben sadece buna istinaden yorum yaptım.
Anlaşılan o ki iptal edilen bir şey yok. Balıkçılık ve su işleri genel müdürlüğü, Ulaştırma bakanlığının 6 kasım planına karşılık olarak bu yazıyı yayınlamış. Yani balıkçılık ve su işleri, ulaştırma bakanlığının aldığı karar beni bağlamaz, trafik durdurulabilir, ama “1380 nolu yasaya göre yasak yerde avlanan olursa ben gereğini yaparım” diyor.İptal edilmis ve isabet olmus.. Ekli dosyayı görüntüle 120721