Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

06.11.2022 Tarihli Gemi Trafiği Kapatılarak Yapılacak Olan Katliam

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
“Önemli bir biyolojik koridor” olan İstanbul Boğazının korunması ve endüstriyel teknelerin boğazdan men edilmesi adına 6 kasımda boğazdayız. IMG_E9044.JPGCİMER.pngIMG_9042.PNGIMG_E9043.JPG

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
6 kasım olayının iptal edilmesi aslında yetersiz. Asıl gırgırların boğazdan men edilmesi gerekiyor. Bu gırgır meselesi her balık sezonunda gündeme geliyor ama maalesef hep göz ardı ediliyor. Yok kıyıya şu kadar metre, yok şu derinlikte diyerek hiç uygulanmayan ve yetersiz kalan yasaklamalar çıksada asıl yapılması gereken gırgırların İstanbul Boğazında av yapması yasaklanmalı.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Burada durdurulan bir şey yok bence. Tebliğin aynısı yazıyor. Trafik durdurulacak ve rahat rahat avlanacak gırgırlar. İptal olduğunu nerden anladınız. Ben okuyorum okuyorum o kanıya varamadım.

“İptal” olayını yazan ben değilim. Yukarıdaki dökümde @Apathetic adlı arkadaş yazmış. Ben sadece buna istinaden yorum yaptım.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anlaşılan o ki iptal edilen bir şey yok. Balıkçılık ve su işleri genel müdürlüğü, Ulaştırma bakanlığının 6 kasım planına karşılık olarak bu yazıyı yayınlamış. Yani balıkçılık ve su işleri, ulaştırma bakanlığının aldığı karar beni bağlamaz, trafik durdurulabilir, ama “1380 nolu yasaya göre yasak yerde avlanan olursa ben gereğini yaparım” diyor.
Görücez..

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Trafik durma kararında bir değişiklik yok henüz. Yalnızca tebliğlerde belirlenen alanlarda tutabilir diyor. Sanki tebliğe çok uyuyorlar da yasak bölge ayrımı yapacaklar. Karşıdan karşıya ağ gererler..

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
02.11.2022 Tarihinde yayınlanan duyuru ile yanlışın yanlışından döndüler herhangi bir gemi geçişine müdahale olmayacak ve mevcut kurallar ile avlanma devam edecek ...
Gönül ister ki o yanlıştan da dönülse İstanbul boğazı endüstriyel avcılardan kurtarılsa hatta 1 veya 2 sezon kıyı balıkçılarından da kurtarılsa...

Ekli dosyalar