Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
Tebrikler Oğuz.
Oğuzcum Sen uykundan fedakarlık yapma kardeşim. O paşalar kıyılamaya başlayınca hemen beni ara, sen uyurken ben sessiz sessiz suyu döverim. Hatta balıkları kıyılatırken sen uyanma diye kuyruk bile vurdurtmam. Ses edene vururum tasmayı. Sen hiçççç merak etmeTesekkurler Akif abi, 3-4 saatlik bir uyku cok iyi geliyor 🙂 ertesi gunde zinde kaliyorum. ama su buyukler biraz kiyilamaya basladimi uykuyu feda ederiz 🙂
Tebrikler Oğuz.
Oğuzcum Sen uykundan fedakarlık yapma kardeşim. O paşalar kıyılamaya başlayınca hemen beni ara, sen uyurken ben sessiz sessiz suyu döverim. Hatta balıkları kıyılatırken sen uyanma diye kuyruk bile vurdurtmam. Ses edene vururum tasmayı. Sen hiçççç merak etme![]()
Tebrikler Oğuz. Bi biz nail olamadık şu hayvana. Dün Ayvalık'ta tezgahta gördüm, kilosunun 80 TL olduğunu görünce acilen uzaklaştım.
Tebrikler, bide foto olsaydı harika olacaktı...
evet açıkmadı IMG işaretini gördüm evetTesekkurler Hakan abi, foto var konuda sende acilmadi sanirim?
Benim bulunduğum bölge de malesef yok. Asos taraflarında çıkıyor ama malesef vakit olmuyor oralara geçmeye.Tesekkurler Cihan abi, balikesir yakinlarinda cikmiyor mu hic?