06 Mart 2015'in Lüferleri..

Tebrik ederim,güzel av olmuş,devamı rastgelsin..

Güzel av olmuş, tebrik ederim 🙂

tebrik ederim güzel av olmuş 🙂

Tebrikler, bereketli olsun.

Tebrik ederim,güzel av olmuş.👍
Daha iyileri rast gelsin. 🙂

Tebrikler,hepsi birbirinden güzel avlar.her zaman rastgelsin.

Güzel av tebrikler

tebrikler güzel av olmuş rasgele

Tebrik ederim harika baliklar

Tebrikler Serkan
Güzel av olmuş..

Tebrikler güzel av olmuş

Tebrikler çok güzel av olmuş.Bir şey soracağım bu avdan sonra deniz de balık kalmışmıdır.

Herkese ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.Daha iyilerinin sizlere gelmesi dileklerimle...

15694 dosyayı görüntüle
Kullandığınız sahte bu mu acaba ?
Kullandiğım sahte budur.03 numara
:
IMAG0477.jpg

Serkan bey ;tebrikler...
Bizde ara sıra yokluyoruz fakat rast getiremedik bir türlü...🙂
Yok zamanda çok başarılı bir av...🙂
Daha iyileri rastgelsin...

maşşallah güzel av olmuş bu arada bu sahte çok hoşuma gitti tatlı su turnasında kullanıldığına dair varmı öyle bir duyumunuz serkan bey merak ettim doğrusu ve son olarak japon mu bu arkadaş..

Serkan bey bu sahteyle ilgili bilgi verebilirmisiniz size zahmet..
Cihan Bey kusura bakmayın.Yoğunluk sebebiyle siteye bakamamıştım.Biz genellikle bu bölgede bu markanın sahtelerini kullanıyoruz.At-çek yaptığım yerlerde biraz derinden geldiği için faydalı olduğunu değerlendiriyorum.Diğer markalarıda kullandığımız oluyor.(Kendo-Xrap vs.gibi) O gün sürüye denk geldik şansımıza...Daha iyi avların sizlerin olması dileklerimle.Saygılar.

Cihan Bey kusura bakmayın.Yoğunluk sebebiyle siteye bakamamıştım.Biz genellikle bu bölgede bu markanın sahtelerini kullanıyoruz.At-çek yaptığım yerlerde biraz derinden geldiği için faydalı olduğunu değerlendiriyorum.Diğer markalarıda kullandığımız oluyor.(Kendo-Xrap vs.gibi) O gün sürüye denk geldik şansımıza...Daha iyi avların sizlerin olması dileklerimle.Saygılar.
s.a. cevabınız için çok teşekkür ederim serkan bey eyvallah..

Back