1-8 Atarlı Lrf Kamış Için Kaşık Önerisi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Merhabalar ;

kullandıgım kamış ve makina imzamda mevcut baya araştırdım ama uygun bişey bulamadım , tercübeli büyüklerim ve kardeşlerimden lrf için kamışımın atar değeri aralığında kaşık önerebilecek var mı , bir de 0-10 gram atarlı kamış alayım diyorum ama bu lrf den aşıp spin sınıfına mı girer acaba ? kamışı değiştirmek isteme nedenim lüfer sarıkanat çinekop levrek gibi avlarda kamışın atar değerine uygun sahteler bulamıyorum bir kaç tane aldım daha önce fakat erimleri kötü idi bana göre pek anlamadıgımdan belkı kıyıdan tahmini 15-20 metre gıdıyorlar belki daha az

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar ;

kullandıgım kamış ve makina imzamda mevcut baya araştırdım ama uygun bişey bulamadım , tercübeli büyüklerim ve kardeşlerimden lrf için kamışımın atar değeri aralığında kaşık önerebilecek var mı , bir de 0-10 gram atarlı kamış alayım diyorum ama bu lrf den aşıp spin sınıfına mı girer acaba ? kamışı değiştirmek isteme nedenim lüfer sarıkanat çinekop levrek gibi avlarda kamışın atar değerine uygun sahteler bulamıyorum bir kaç tane aldım daha önce fakat erimleri kötü idi bana göre pek anlamadıgımdan belkı kıyıdan tahmini 15-20 metre gıdıyorlar belki daha az

hedef balık lüfer sarıkanat çinekop; ama takım ultralight lrf? pek bağdaştıramadım. Var mıdır yakalamışlığınız?

Lrf de yeni sayılırım hedef balık olarak belirtmedim zaten , yakalayanlar çok da ben henüz yakalayamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer sabit kaşık arıyorsan ABU garcia jazz 7gr tavsiye ederim eğer döner kaşık istiyosan hiç diğerlerine bakma mepps marka hangisi hoşuna gidiyosa 2 numara kaşık alabilirsin benim tavsiyem sarı yeşil turuncu renk olanı olur hansen pilgrim dir aslında asıl en iyisi diyebileceğim ama maalesef onlarda en düşük 10 gram üretiyolar ama Abu Garcia da seni üzmez.

180 1-8 deadringer kamış kullanıyordum. 6 grama kadar atıyordum.
240 2-12 deadringer a geçtim. 10 grama kadar rahat atıyorum. Erimim epey bir arttı.
7-23 light spin kamışım da var. Bu kamış la 7-10 gr jigle de çalışıyorum, 10-15 gr sahte ile de çalışıyorum, 10-15 gr silikon la da çalışıyorum. 5-10 gr gezer takıp yemli de çalışıyorum.
Bunda da şöyle bir sorun oldu, 20 gr sahte atarken kasılıyor ve ucu çok esnek olduğundan çekerken de kamış çok esniyor. 15 gr su üstüne wtd çalışırken de ucu çok esniyor ve çalışamıyorum.
15 gr wtd ve 20-25 gram sahte,jig için 15-40 atarlı 240cm G-force aldım.
Tavsiyem önce atacağınız sahte tipi ve ağırlığı belirleyip ona göre kamış almanız.

Eğer sabit kaşık arıyorsan ABU garcia jazz 7gr tavsiye ederim eğer döner kaşık istiyosan hiç diğerlerine bakma mepps marka hangisi hoşuna gidiyosa 2 numara kaşık alabilirsin benim tavsiyem sarı yeşil turuncu renk olanı olur hansen pilgrim dir aslında asıl en iyisi diyebileceğim ama maalesef onlarda en düşük 10 gram üretiyolar ama Abu Garcia da seni üzmez.

Bilgiler için teşekkürler hansen 10 gr aldım bir tane 2 tane de aklar 8 gr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence lrf ile kaşık çok keyif vermeyecektir lüferde.
Spin kamış ve 28 gr kaşık ile 60 metre civarı atış yapabilirsiniz. Kaşık büyük olduğundan alacağı balık büyük olacaktır. Mera müsaitse palamut da denk gelebilir. Ayrıca kamışı zorlamış olacaksınız bu şekilde. Kırma ihtimali var.

Bence lrf ile kaşık çok keyif vermeyecektir lüferde.
Spin kamış ve 28 gr kaşık ile 60 metre civarı atış yapabilirsiniz. Kaşık büyük olduğundan alacağı balık büyük olacaktır. Mera müsaitse palamut da denk gelebilir. Ayrıca kamışı zorlamış olacaksınız bu şekilde. Kırma ihtimali var.

spin tercih etmiyorum lrf kadar haz vermiyor , 8 gram kaşıkları denedım erim iyi kamış atar değerinde de olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Back