1. Kampüni Rastgele Şenliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kampuni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin ümit,
Olmayana olta takımı sağlamak iyi fikir ama 24 liralık takımı boğazın o sert sularına iki defa atabilecek kaç balıkçı var onu merak ediyorum.
Bunun dışında keyifli bir gün olacağından şüphem yok. 🙂

Hoşgeldin,maşallah çok hızlı bir giriş yapmışsın,umarım istediğin org. gerçekleşir...

sadece eglencesine ise tamamda ,arada karışan takımları nası çözeceksiniz buda işin öbür yanı ,öyle ya kamışlar üst,üste atılacak takımlar karışacak ,hadi kendi içinizde durumu hallettiniz ya diğer size yabancı balıkçı arkadaşlarla sizin grubun arsında metrelerce mesafe koymanız lazım daha bir dünya güvenlik durumlarına girmiyorum bile ne dersiniz arkadaşlar ?

sadece eglencesine ise tamamda ,arada karışan takımları nası çözeceksiniz buda işin öbür yanı ,öyle ya kamışlar üst,üste atılacak takımlar karışacak ,hadi kendi içinizde durumu hallettiniz ya diğer size yabancı balıkçı arkadaşlarla sizin grubun arsında metrelerce mesafe koymanız lazım daha bir dünya güvenlik durumlarına girmiyorum bile ne dersiniz arkadaşlar ?

Abi zaten diğer balıkçılar 1 kilometre uzak dururlar merak etme sen. Ben de birisinden rahatsız olduğum zaman küçük kardeşimin eline veriyorum oltayı , etrafta bi tane adam kalmıyo valla😀

haklısınız abi bu yüzden sizleride bekliyorum... yani yardımlarınıza ihtiyacım olacak... profesyonel abilerimi arkadaşlarımı bekliyor olacağım...

yer adres netleştimi nerde atacagız kamışları ben takımlarımla gelirim sabah erken olmak gerek orada bu arada mekanın kaldırım bölümü geniş olsun (sarıyere bağlı kalender denen yer gibi )rahat olsun kuleli önü gibi dar olmasın yani kamışlar atılacagı sırada kamışın ucu cadddeye taşmasın

meterolojinin sitesine baktım. hava yağışlı geliyor... kararsız kaldım erteleme yapsam iyi olur mu ? yer olarak arnavutkoy ile yeniköy arasında kaldım ?

Back