1 Mayıs Kasna Bayramı (evlat Sezonu Açtı)

Tebrikler Özkan
Harika bir gün geçirmişsin oğlunla beraber.
Eğitim ailede başlar. Aile doğaya, canlılara saygılıysa çocuklar da aynı şekilde yetişir.
Bu yakışıklı da bu yaşlar da aldığı terbiyeyi ömür boyu kullanacaktır.
Tekrar tebrikler

Tebrikler Özkan
Harika bir gün geçirmişsin oğlunla beraber.
Eğitim ailede başlar. Aile doğaya, canlılara saygılıysa çocuklar da aynı şekilde yetişir.
Bu yakışıklı da bu yaşlar da aldığı terbiyeyi ömür boyu kullanacaktır.
Tekrar tebrikler
Kesinlikle haklısın Şeref Abi, teşekkürler

Değerli forum üyeleri,

Oğlumla beraber 1 Mayısı fırsat bilip Ankara' nın güzide çaylarından Kirmir çayını ziyaret ettik. Maksat baba oğul günü geçirmekti. Basit şamandıralı oltalarımızla avlanmaya başladık. Yaklaşık 25, 30 küçük kasnayı oğlum serbest bıraktı ama her tuttuğunda ''baba bu bebek mi, abi mi'' demesi yüzümde tebessüme sebep oldu. Dönüşe geçmeden önce pek umutlu olmasam da 1-2 at çek yaptık ve yaklaşık 39cm olan bu yakışıklıyı strike pro A10 sahtesiyle kandırmayı başardık. Oğlumun '' baba bu ne abi nede bebek, BABA bu BABA'' çığlığı ile tebessümüm kahkahaya dönüştü. Bu BABA' yı da yuvasına gönderdikten sonra Ankara' ya dönüş yaptık.

91569 dosyayı görüntüle 91570 dosyayı görüntüle

Tebrikler güzel bir av olmuş dikkatimi çekti spin kamisinizin aynısı bende var 8 sene falan oldu ne avlar yaptım bir tek yüzüğü bile kırılmadi

Tebrikler güzel bir av olmuş dikkatimi çekti spin kamisinizin aynısı bende var 8 sene falan oldu ne avlar yaptım bir tek yüzüğü bile kırılmadi
Kesinlikle gerçekten hakkını veren bir kamış, turna için levrek için kasna için ideal olduğunu düşünüyorum. Bakalım bu yaz denizde de deneyeceğim. Ama tavsiye edeceğim tek kalmıştır.

Kesinlikle gerçekten hakkını veren bir kamış, turna için levrek için kasna için ideal olduğunu düşünüyorum. Bakalım bu yaz denizde de deneyeceğim. Ama tavsiye edeceğim tek kalmıştır.

Ankara otururken turna sudak levrek avında kullandım , 3 sene kadardır İzmir'de yaşıyorum aynı kamışla şimdiye kadar çok sayıda levrek granyoz yakaladım tuzlu suda özellikle 18 Gr 20 Gr jige çok uyum sağlayan bir kamış ayrıca 2 Gr 3 Gr zoka kullanıp çipura avında da verimli oldu halada kullanıyorum

Back