10/01/2016 Avrupa yakası kaynaşması :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Arkadaşlar;
Keyifli,bol balıklı.bir gün geçirmenizi temenni ederim.🙂
Fotoğraf,video paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz.
Önder abi ,@Hamdi abi gelmediği için herkes 15 dakikada bir denize atladı, akşam ana haber bültenlerinde izlersiniz..Kanal D 16:45 te kaçırmayın 🙂

Ustad abilerimizi kalabalık tan bulamayınca biraz ilerde ışıkların oradan 8-9 arası 170gr kursun arkası adını bilmediğim koyu yeşil rapala ile aldık 1rapala bir kaşık denize bağışladı oltada misina kalmayıncaya av sonlandı. Sonrasinda forumda kubilayin mesaji görüp tanıştım abilerimle baya faydali reel bilgiler aldım. Erol abi nasıl attin öyle 10 kütük kirmis kadar kaslar gerildi tamamen saramadim 🙂
2c174a681502f8cddd8d09deb27502a0.jpg

ada5d7fcb30dcf569e10c575815f511e.jpg

Son düzenleme:
Benim gibi bir acemi için güzel bir tecrübe oldu. Güzel insanlarla abilerimizle tanıştık.
Surf konusunda da bilemediğim bazı şeyleri görüp öğrenme hatta bi nebze deneme şansım oldu.

Bir tane de balık yakalayabildim ama resim almadık.
Ayrıca hayatımdaki ilk rapala balığı idi.
Vesile olan ve bilgi paylaşımlarında bulunan @cemiltonguç @erol61 ve Ercüment abilerime ve gelip tanışıp sohbetimize katılan Hakan arkadaşımıza çok teşekkürler. Güzel bir pazar sabahı oldu.
İsimlerini yazamadıklarım kusura bakmasın. Herkese rast gele.

Balık azdı herkezle buluştuk biz bir grup ufuk abiler Bi grup Emrah abiler bir grup olduk 20 25 kişiydik bölge bölge avlandık ama nafile düşünün uzak sulardabile balık yoktu bu Arada Hakan arkadaşımız attığımız yerden makinayı saramadı gülmekten öldük @Ercüment abiye çok teşekkür ederiz yengenin eline koluna sağlık karnımızıda doyurduk nice balıklı günlere ufukabilerin resimlerini çekemedik balıkla uğraşıyorlardı 5 kişide onlardı Emrah abi ve abisinide fotolayamadık onlarada çok teşekkürler

image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

sabah araç çalışmadı daha önce de bir kaç kez böyle yapmıştı fakat çalışmıştı fakat bu sefer çalışmadı tamircinin yolu göründü, inşallah bir daha ki sefere.
kırmızı montlu cemil abi olmalı, robocop gibi giyinen abimiz ercüment abi olmalı, erol61 mavi spor ayakkabılı senmisin...

Back