10 Haziran Turna Avım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim kardeşim güzel av olmuş dolu dolu geçmiş. yakalayıp bırakmayı alıştırmamız lazım. Zaman tının ne tarafına gittin.
Yakala-bırakı bizim oralarda biraz zor alıştırırız. En azından limit altını bıraksalar ona bile razıyım. Zamantı'nın Tomarza Avşarsöğütlü hattının yukarı taraflarında Develi yönünde avlandım.

Tebrikler çok güzel avlar olmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sarıyara mı gideceksiniz hedef balık ney
evet o tarafa gideceğim, iş icabı daha önce bulundum oralarda ama balık tutma amaçlı ilk gidişim olacak. işin aslı bende pek hedef balığım şu diye bir olayım yok, o bölgede ne varsa ona göre hazırlanıp gidiyorum, kefalse kefal, turnaysa turna. Sarıyar barajın da Sazan-Yayın-Gümüş-Kızılkanat-Kerevit-Kadife-Çapak -Tatlı su Kefali-az miktarda yılan balığı çeşitleri var diye okudum, ben de at çek yaparak avlanacağım kısmetimize ne gelirse 🙂

evet o tarafa gideceğim, iş icabı daha önce bulundum oralarda ama balık tutma amaçlı ilk gidişim olacak. işin aslı bende pek hedef balığım şu diye bir olayım yok, o bölgede ne varsa ona göre hazırlanıp gidiyorum, kefalse kefal, turnaysa turna. Sarıyar barajın da Sazan-Yayın-Gümüş-Kızılkanat-Kerevit-Kadife-Çapak -Tatlı su Kefali-az miktarda yılan balığı çeşitleri var diye okudum, ben de at çek yaparak avlanacağım kısmetimize ne gelirse 🙂

oraya gitmeyi bizde düşünüyoruz ama daha hiç gidemedik. genelde sazan varmış ama at çek yaparken turna da denkgelebilir belki sakarya üzerinde olduğu için

oraya gitmeyi bizde düşünüyoruz ama daha hiç gidemedik. genelde sazan varmış ama at çek yaparken turna da denkgelebilir belki sakarya üzerinde olduğu için
Ramazan sonrası gitmeyi düşünüyorum, günübirlik gideceğim gerçi tatlı su avcılığında çok acemiyim 🙁 takımlarım da tam uygun olmayabilir. Ekipte tek balıkçıda ben varım diğerleri semaver çayı ve mangal da tavuk avcısı oldukları için tek keşif bana kalıyor hep 😀 🙂

Yakala-bırakı bizim oralarda biraz zor alıştırırız. En azından limit altını bıraksalar ona bile razıyım. Zamantı'nın Tomarza Avşarsöğütlü hattının yukarı taraflarında Develi yönünde avlandım.
Tebrikler kardeşim , on numara güzel bir av olmuş . bende o taraflara gitmeyi isterim , ama ezbere gitmek istemiyorum , yer konusunda yardımcı olabilir misin bana , olamasanda teşekkürler yine de

Back