10 MART 2012 TANIŞMA YEMEĞİ ORG. GERÇEKLEŞTİ

Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir gece olmuş. Katılımın çok olması ayrıca güzel olmuş. Katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim. İnşallah bir daha ki buluşmalarda artıkın misafir gelişlerini de ona göre ayarlayacağım. 🙂
Katılan bütün Balık Sevdam ailesini tebrik ederim.

Güzel insanlar ,güzel manzaralar 🙂 herdaim böyle oluna ..
Avrupa yakası buluşmasında görüşmek üzere 🙂

Değerli Arkadaşlar,

Daha önce pek çok buluşmaya katıldım ama bu sefer ilk defa eşimle birlikte katıldık. Gecenin sonunda eşimden "Böyle güzel arkadaşların vardı da niye beni daha önce tanıştırmadın" şeklinde bir fırça yemiş olsam da harika bir organizasyondu.

Bundan sonraki organizasyonlara benden önce İlknur'u yazmanızı rica ederek emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Sevgiler,

Birbirinden değerli bir çok kardeşim bir araya geldiği muazzam bir buluşma/tanışma/kaynaşma yemeği olmuş...

Bu güzel organizsayonu tertip eden ve katılma imkanı bulan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum..👍

Avrupa yakası buluşmasını bize yakışır bir şekilde organize edeceğini tahmin ediyorum... Çalgılı çengili, incelerden ayarlarsın artık 🙂.

Avrupa yakası buluşmasını bize yakışır bir şekilde organize edeceğini tahmin ediyorum... Çalgılı çengili, incelerden ayarlarsın artık 🙂.

Sevgili Dost'lar,

Güzel bir buluşma toplantısı tertiplemenizi bekliyoruz.
Biliyorum en az bizim kadar ince düşünülüp,tertip edebilirsiniz. 😀

Ancak bize de yakın bir yerde olmasını can-ı gönülden isteriz. 🙂

Sevgili kardeşim Ümit'e de katılıyorum. 😀

Sevgili Dost'lar,

Güzel bir buluşma toplantısı tertiplemenizi bekliyoruz.
Biliyorum en az bizim kadar ince düşünülüp,tertip edebilirsiniz. 😀

Ancak bize de yakın bir yerde olmasını can-ı gönülden isteriz. 🙂

Sevgili kardeşim Ümit'e de katılıyorum. 😀

Bende sana katılıyorum abi 😀😀😀. Size çok yakın olur merak etmeyin...

Katılmak çok isterdim ama .inşallah bir dahaki sefere.Katılan tum Herkeze ,Organısazyonu düzenleyenlere ve tüm Balıkçı Dostlara selam olsun..Hamdi abi ile telefon görüşmemiz oldu zaten,ama ben Aranızda olmayı canı gönülden çok isterdim,dediğim gibi en kısa zaman da inşallah..saygı ve sevgilerimle...

evet Umit bey ben de avrupacilardanim avcilar o kadar uzak ki cok istedigim halde karsidaki yemege katilamadim sehirler arasi yol gibi masallah bizim oraya
avrupa toplantisina artik kismet

Back