13 Eylül Tuzla Organizasyonu Gerçekleşti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthdmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizde ordaydık forumu takip edememenin pişmanlığını yaşadık ortam ve arkadaşlık harikaydı bundan sonra bende paylaşımda bulunmaya çalışıcam
Ertesi gün 14/09/2014 pazar sanahı tekne ile
Cam fabrikası önündeydim uzun olta ile 4 balığı livara sokmayı başardım 8807 dosyayı görüntüle
8808 dosyayı görüntüle(link)

Tebrikler Selçuk sezonu açtın hadi hayırlısı

Burada senin emeğin fazla oldu sevgili Fatih. 🙂
Bizler kısmen desteklemeye çalıştık seni,sen öyle bir hazırlanmışsınki bir dakika çaysız bile bırakmadın bizi,çokda güzel oldu doğrusu. 🙂

Katılım yapan herkese bende teşekkür ederim.
Tekrarını en kısa zamanda gerçekleştiririz umarım.

Bu arada İNCE ÇİZGİ BALIKÇILIK'a da teşekkür ederiz,güzel bir hediye çeki sahibini buldu.
Bu durumu düşünen sevgili Hamdi'yede ayrıca teşekkür ederim.

Herkese teşekkürler. Herzamanki gibi cok güzel bir organizasyondu. Fatih kardeşim bu işi kıvırdı ellerine sağlık. Yeni arkadaşlarla tanışıp eski dostlarla muhhabbet ettiğimiz güzel bir geceydi. Bir sonrakinde görüşmek üzere.

Mustafa Abi ve Sabahattin abi destekleriniz için çok teşekkürler sizler gibi büyüklerimle tanışmak benim için son derece önemli ve bir o kadar da keyifli idi bir kusurum oldu isede affola

Güzel bir akşamdı. Katılan herkese, özellikle de Fatih sana çok teşekkür ederim. Özlediğim dostları görme ve yenileri ile tanışma imkanı verdiğin için.

Çok büyük konuştum, "bizim mahallede organizasyon varmış eşşek değilim ya gelirim" dedim. eşşekmişim gelemedim. elde olmayan nedenlerden de olsa gelemedim, ne diyim... İnşallah bir dahaki sefere.. Tüm dostlara selamlar.

Back