14.12.2012 kartal raporu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan budun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

budun

Misafir
Değerli arkadaşlar benim kısır geçen bir sezondan sonra ( belki acemilik) ele avuca gelecek bir av gerçekleştirmenin sevinciyle raporumu açıyorum. avımı saat 18-22 saatleri arasında gerçekleştirdim. rastgelsin

yer: kartal sahil
saat: 18-22
kullanılan yem: istavrit-hamsi
olta : el oltası (şeytan oltası ) da denir
misine: powerline 0,22
iğne:mustad 496 4no

avımda kamışlada atmış olmama rağmen gerek rüzgar , gerekse el oltası attığımdan fazla ilgilenemedim. bir kaç defa yem yedirmiş ve hırsızı kestirmiş oldum. el oltasıyla tutmak çok daha keyifliydi.balığın tırtıklamasını ve misinayı götürmesi çok zevkliydi.

(link)
(link)

(link)
(link)

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    49.5 KB · Okunma: 744
  • 2.jpg
    2.jpg
    60.3 KB · Okunma: 711
  • 3.jpg
    3.jpg
    55.1 KB · Okunma: 650
  • 4.jpg
    4.jpg
    51.7 KB · Okunma: 706
Sevgili Naim tebrik ederim.
Çok bereketli bir av olmuş,bunları bu yazdığın süre içinde tutman rekor bir durum,özellikle Kartal olunca şaşkınlığımı gizleyemedim,bu tuttuğum miktar el olta ile tutmanın sebebimi,yoksa yanında avlananlarda sana yakın balık aldılarmı.

Ayrıca raporunu çok beğendim,tertipli,düzenli,ölçü olarak metre kullanman,takım durumu hepsi süper tebrik ederim.

Bir ara haber ver beraber çıkalım şu el oltası olayını beraber deneyelim,ancak özelden telefonunu da yolla 🙂

harikasın elle tutmanın zevki bir başkadır
teşekkür ederim
Sevgili Naim tebrik ederim.
Çok bereketli bir av olmuş,bunları bu yazdığın süre içinde tutman rekor bir durum,özellikle Kartal olunca şaşkınlığımı gizleyemedim,bu tuttuğum miktar el olta ile tutmanın sebebimi,yoksa yanında avlananlarda sana yakın balık aldılarmı.

Ayrıca raporunu çok beğendim,tertipli,düzenli,ölçü olarak metre kullanman,takım durumu hepsi süper tebrik ederim.

Bir ara haber ver beraber çıkalım şu el oltası olayını beraber deneyelim,ancak özelden telefonunu da yolla 🙂
Mustafa bey avlarım %100 kartal'dan tutulmuştur.😀 daha önceleri yaptığım gözlemler ve başarısız avlardan dersler çıkararak bu metodu denedim. eskiden kartal ssk önünden el oltası ve uzatmayla böyle gündüz izmarit ispari istavrit zargana alırdık. şimdilerde yemlenme sorunu yüzünden balık farklı meralara kaydı. inanın yemlense oralar balık eksik olmaz. yan tarafımda bir arkadaş eşkine ye atıyordu. 1 tane aldı .

Tebrikler. Bereket ve kısmet budur.

teşekkür ederim.
Tebrikler. Avlarınız daim bereketli olsun.

teşekkür ederim.

Tebrikler Naim,
Güzel ve verimli bir av olmuş.

Gördüğüm kadarıyla takımda mantar yok, kurşun da mı yok?
Takımı atıp bekliyormusun, atıp yavaş yavaş çekerek mi avlanıyorsun?

Bende Kartal da aynı saatlerde avlanıyordum, keşke tanışabilseydik. Başka sefere kısmetse, balıklar harika, ellerinize sağlık 👍

Tebrikler Naim,
Güzel ve verimli bir av olmuş.

Gördüğüm kadarıyla takımda mantar yok, kurşun da mı yok?
Takımı atıp bekliyormusun, atıp yavaş yavaş çekerek mi avlanıyorsun?

teşekkürler Şeref abi. kullandığım takım aynen bu. fazla rüzgar olursa bir klips ekliyorum.amaç yemin süzüle süzüle inerken işaret parmağıyla hafiften misinaya dokunarak yeme hareket vermek.
Bende Kartal da aynı saatlerde avlanıyordum, keşke tanışabilseydik. Başka sefere kısmetse, balıklar harika, ellerinize sağlık 👍
teşekkürler Cihan . nasipse tanışırız inşallah. rastgelsin..

Back