14-15 Mayıs Turna avı org. gerçekleşti

herkese bu güzel org için çok teşekkür ederim gerçekten başta hamdi abim ve faruk ustam olmak üzere tüm gelen arkadaş ve abilerime çok çok teşekkür ederim asker öncesi benim için çok güzel bir heyecan ve asla unutamayacağım bir anı oldu bu arada ben kendime daha yeni gelebildim(daha yeni ayıldım😀)
Özellikle cumartesi akşamı benim kahrımı çekenler ayriyeten teşşeküür ederim🙂 Mustafa abi benim serum resimlerini koymayı unutmuşsunuz😀😀

Off bee, hepiniz çok güzel görünüyorsunuz, mutluluk fışkırıyor gözlerden. Büyüyünce ben de de katılacam aranıza böyle organizasyonlarda 😀

Ayrıca fotoğraflardaki hafif göbekli, camekan güneş gözlüklü arkadaşın, gözlük camlarını taş atıp kırasım geldi.😀

Tebrikler arkadaşlar.
Hem çok güzel bir organizasyon olmuş, hem de şeytan topal kalmış. 😀
Darısı diğer organizasyonlarımızın başına

Sevgili kardeşim,

Seninle bizzat tanıştığıma çok memnun oldum,alçak gönüllü kişiliğinle aramızda olduğun içinde bizzat memnun oldum.

En kısa zammanda tekrar görüşmek üzere kardeşim..
Selamlar.

(link) (link)

Abim ben de senin gibi değerli bir abimizi tanıdığım için çok mutluyum🙂 En kısa zamanda tekrarlayalım mutlaka bu arada Hamdi abi bi dahaki orga arkadaş getirecekmiş sen mecburen Mustafa abinin çadırda kalacan dedi haberin olsun canım abim😀😀 Seni seviyoruz Mustafa abim🙂

Kepçe getiriiiinnnn. 😀😀😀
Bu ses neredeyse eksik olmadı. 🙂

Öncelikle organizasyonumuza katılan tüm Dost2larıma teşekkür ederim.
Katılamayan arkadaşlarımızda gönüllerinin bizlerle olduğunu çok iyi biliyoruz.

Harika bir Balık Organizasyonu oldu,harika bir kamp yaptık,her ne kadar gece beni uyutmasalarda canları sağolsun. 😀

Bizleri arayan ve aramayan Dostlarımızında kulaklarını çınlattık,bir dahakine birlikde olmak dileğiyle.

Not:Tekrarı başka bölgede bile olsa yapılacak sanırım,yoğun istek var.
Bu arada unutmadan,Kaptan balıkçılığa bizlere gönderdiği hediyeler için çok teşekkür ederiz.

Abi bu arada gece verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz sevdiğimizden yaptık vallahi sen bitanesin🙂

Harika bir org. olmuş diğer org.'lardan farkı balık olması 😀😀 Aranıza katılamasamda yaptığımız telefon görüşmelerinden ortamın harika olduğu anlaşılıyordu, katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım böyle güzel geçen nice org.'larda buluşmak dileğiyle..

Selahattin kardeşim seni azminden dolayı tebrik ederim harika bir balıkla organizasyona renk vermişsin bravo...

Salih abimde oradan sabah yanıma geldi, bir boğaz havası alıp tekrar döndü...
Bu resimde fena 2 yaman balıkçı
Sizi seviyorum...

(link)

Teşekkür ederim abim ben de seni seviyorum biliyosun😀😀 Bir dahakine artık gelirsin umarım😀😀

Çok güzel bir organizasyon olmuş.

Organizasyonun hazırlanışında emeği geçen ve katılan tüm dostlarımı tebrik ederim.

resimlere bakınca sizin adınıza çok sevindim...çok keyifli ve güzel bir av olmuş..🙂
bu organizasyona katılan tüm arkadaşları kutlarım...🙂:

Back