14 Aylık Hasret Bitti, Paşa Ile Kavuştum :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fisher81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hey maaşallah. Bu spin konusunda ben bırak levreği daha maidendan çıkamadım. 😀 Tebrikler, güzel heyecan yaşatmıştır. Aklıma takılan bir konuyu da sorayım, alıkoymaya karar vermek için anüsüne baktığınızı söylediniz. Havyarlı olup olmaması ile ilgili bir durum galiba. Ne görmemiz gerekiyor bırakmak için ben gibi bilmeyen arkadaşlara da fikir versin. Bu davranışınız için de ayrıca tebrik ederim. Gelecek nesiller de bu balıkları doya doya göreceklerse bu davranışlar sayesindedir.

Maşallah, berakellah ...

Rabbim bizlere de böyle güzellikler yakalatsin 🙂 .
Rabbim avlarinizi daim eylesin.
Oltanın ucuna balık değmemiş kullarına balıklar nasip eylesin 🙂

Hayırlı bol huzurlu mutlu günler 🙂

Aminn, çok teşekkürler 🙂

Hey maaşallah. Bu spin konusunda ben bırak levreği daha maidendan çıkamadım. 😀 Tebrikler, güzel heyecan yaşatmıştır. Aklıma takılan bir konuyu da sorayım, alıkoymaya karar vermek için anüsüne baktığınızı söylediniz. Havyarlı olup olmaması ile ilgili bir durum galiba. Ne görmemiz gerekiyor bırakmak için ben gibi bilmeyen arkadaşlara da fikir versin. Bu davranışınız için de ayrıca tebrik ederim. Gelecek nesiller de bu balıkları doya doya göreceklerse bu davranışlar sayesindedir.

Teşekkürler. Aslında ben çok tecrübeli değilim o konuda ama bariz havyarlı görünen balığı da göz göre göre almak istemem. Bu konuda üstadlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.

Benim bildiğim kadarı şu ki üreme dönemindeki balıkta (levrek, eşkina vb) dişi ise karnı şişkin, anüs bölgesi ise hafif dışa çıkık oluyor ve orada kızarıklık ya da kararma oluyor. Erkekte ise beyaz süt oluyor. Tabi burada hayvanın üreme döneminin hangi safhasında olduğu da önemlidir herhalde. Yengeçleri çerez gibi yutan, kefalden fareye bir çok şeyle beslenen obur bir balık olduğundan direk karnına bakarak fikir yürütmek de zor.

Back