15 Yaşındayım Balık Tutmam Için Ne Gerekiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fikir ve yorumlarda çok ince bir çizgideyiz sanırım.
amaç çocuklarımızın derslerini aksatmadan + bir hobi sahibi olabilmesi.

bazılarımız buna normal olarak bakarken ( ki gayet normal ) bazılarımızda çekinerek - temkinli ( ki buda bir anne ve baba için normal ) yaklaşıyoruz.
bence ellerindeki telefonlardan kurtulsunlarda varsın balığa gitsinler diyeceğim ama. diyorum ya öncelik okumaları.
çooook ince bir çizgi.
İnci çizgi falan yok yahu🙂
Masum bir hobi ve genç arkadaş bilgilenmek istemiş. E burası da bilgi alabileceği bir platform.
Bilgi dahilinde yardımcı olmak bize düşen. Gerisi genç arkadaş ve ebeveynlerinin bileceği iş.

İnci çizgi falan yok yahu🙂
Masum bir hobi ve genç arkadaş bilgilenmek istemiş. E burası da bilgi alabileceği bir platform.
Bilgi dahilinde yardımcı olmak bize düşen. Gerisi genç arkadaş ve ebeveynlerinin bileceği iş.

Öylede.
Biz milletçe her durumdan kendimize bir vazife çıkartırız ya..
Yoksa tabiki bu genç kardeşimize yardımcı olabilmek ona bilgi ve tecrübe aktarabilmek çok güzel birşey.
Bu gibi konularda!!! bazen biz milletçe daha geniş ve daha derin düşünüyoruz sanırım.
Buda karşımızdaki insanı biraz!! bunaltıyor işte.

uluç bey bütün forumu baştan aşağı okudum dersleri boşver diyen birini göremedim siz bu kanıya nereden vardınız aksine size olan tepkiler sizin kardeşimize oltayı bırak derslerinle ilgilen demenizden kaynaklanıyor yani tüm forum kardeşimize derslerini ihmal etmeden keyfini çıkar derken siz oltayı bırak derslerine bak dediniz yani birini bir işten mahrum edercesine konuşmayı yapan tek siz varsınız ancak sanki biz kardeşimizi yanlışa yönlendiriyormuşuz gibi bize tepki veriyorsunuz burası bir hobi forumu ve bu foruma giren herkes ilgilenmek istediği yada ilgilendiği hobi olan balıkçılık ile ilgili bilgi dağarcığını geliştirmek ve kendisine yardımcı olmak amacıyla bu forum sitesine üye oluyor. siz bu forum sitesine farkında olmadan zarar veriyorsunuz burası insanları balıkçılıktan soğutma, uzaklaştırma forumu değil aksine bu hobiyi sevdirme yeridir.
Özel isimler büyük harfle başlar.

Back