19.02.2013-Boğaziçi'nde Sarıkanat Avcılığı

Balıkoltası

Daimi Üye
Tepki
6,384
Ödül
113
Merhaba arkadaşlar,
Bugün arkadaşım ile haftalık avlarımızdan birini gerçekleştirmek için düştük yollara ve 07.00 gibi boğazdaki meramızdaydık.
Takımları açtık, en güzel sahtelerimizi taktık ve gönderdik açığa. İlk atış balığı bakalım yine banamı gelecek derken arkadaşım ilk balığı yapıştırdı ve kenara aldı. 🙂

1-2 atış sonra benim olta da bir anda ağırlaştı ve güzel kafa atmalar eşliğinde cesur-hareketli bir sarıkanatı kovama gönderdim. Sabah balığında 5-6 şar sarıkanatı kovamıza gönderdik ve balık kesti.

Akşamüzeri bir tav daha yaptı ve seri şekilde çalışarak 10-12 parça daha aldık. Bugün de boylar güzeldi ve keyif verdi. Bu zamanda bu balıkların gelmesi bile güzel. 17.30 gibi iyice yorulmuş ama mutlu bir şekilde toparlandık ve dönüşe geçtik.
Rastgele

Takımlar:
Shimano PA Fliegen makine
Lineaeffe Ferrari Prestige 4.50 parçalı kamış
200 gr kurşun
5-7 cm çeşitli sahte balıklar

(link)
(link)

Tebrikler Birol abi yine harika bir av olmuş.Yan yana bir denk gelebilsek sana öyle sorularım varki 🙂

Her daim rastgelsin.

maşallah maşallah çok güzel gözüküyolar. zonguldakta şu aralar pek bi balık yok olsa bile böyle bi manzara olacağını sanmıyorum.

Tebrikler Birol, ben öğleden sonra sizin aldığınızın yarısı kadar ancak tutabildim.
Devamı da gelsin inşallah.

Götürün bakalım ben gelemiyorum ya balıkda coşar şimdi 🙂
Afiyet olsun.

Back