2 Arada 4 ALA'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan autan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

autan

Üye
Tepki
0
Ödül
11
05.06.2012 tarihinde şantiyede ufak bir kaçamak yaparak dereleri yoklamak istedim. İyi ki de yoklamışım. Dere özerindeki bentte bu arkadaşlar da beni yokladı. Aslında ufak bir dere diye yanıma 1 numara mepps almıştım. Bu yüzden çok balık kaçırdım. Balık yemi alıyor sonrada kusuyor. 2-3 numara ile çok daha başarılı av yapabileceğimi düşünmekteyim. Avlak konusunda özellikle bilgi vermedim. Özelden de avlak paylaşımı yapamam kusuruma bakmayın lütfen. Buyrun KISKANIN.
(link)
(link)

Üç tane düdük kadar balık için,ukalalık hat safhada.Aman ne olur avlak yerini söyle,meraktan ölüyoruz.😱

Ellerine sağlık Kardeşim Benim Fovarim Kırmızı benekli ama onada hayır demem hani rast gele😀

Güzel av yapmışsınız tebirkler de ben pek bir kıskanma hisseetmedim. 3 - 4 tane bir karıştan hallice balık için kıskanacağımı da zannetmiyorum. Neyse avların daim etraftakileri kıskançlıktan çatırdatıcak gibi olsun. Herkes sen ne kadar muhteşem bir insansın ne kadar süper balıkçısın diye etrafında dönsün falan filan fişman. Çok da bir tarafımda olur 😀

Sakin olalim lutfen.latife boyutunda bir soylem icin bir karis suda firtina koparmaya gerek yok

Tebrikler görkem, çok güzel alalar, devamını dilerim.

Back