2.el Ürün Satış Bölümü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Yoklar yoklar

Aktif Üye
Tepki
178
Ödül
53
2. el bölümü ne olacak kımseden bir acıklama yok bu şekildemi kalacak ? Girişler eskiye nazaran cok azaldı farkındamısınız ? Genel oylamada eskiye dönülmesi yönündeydi...

Son düzenleme:
anket sonuçlandı, yönetim değerlendirecek ve uygun bulduğunu yapacak. ankette eski düzen çıkması kesin olarak o şekle döneceği anlamına gelmiyor. yönetim açılan-okunan başlık ve trafik konularını değerlendirir ona göre bir karar verir.
şahsen satış yaptığım halde ikinci el bölümüne giresim gelmiyor, ilanı son kez güncelleyip bekleyeceğim. eski haliyle daha aktifti, şimdi arayan soran yok 🙂

anket sonuçlandı, yönetim değerlendirecek ve uygun bulduğunu yapacak. ankette eski düzen çıkması kesin olarak o şekle döneceği anlamına gelmiyor. yönetim açılan-okunan başlık ve trafik konularını değerlendirir ona göre bir karar verir.
şahsen satış yaptığım halde ikinci el bölümüne giresim gelmiyor, ilanı son kez güncelleyip bekleyeceğim. eski haliyle daha aktifti, şimdi arayan soran yok 🙂

Anketin sonucu göz önüne alınarak nihai karara varılır... Anket zaten bu yenilik sonucunda oluşan ikilemi ortadan kaldırmak için yapılmadımı tabiki evet... Şayet anket dikkate alınmayacaktı neden anket yapıldı ? Bu anket kapatılmasından sonra neredeyse 1 hafta geçti ve sonuç yok... Bu yenilik işlemi yapılması 10 15 dk sürdügü gibi eski haline çevirilmeside 10 15 dk civarı alacaktır... Ayrıca seninde gözlemledigin gibi eskiden daha aktifti şimdi pek bir giriş mevcut degil...

Anketin sonucu göz önüne alınarak nihai karara varılır... Anket zaten bu yenilik sonucunda oluşan ikilemi ortadan kaldırmak için yapılmadımı tabiki evet... Şayet anket dikkate alınmayacaktı neden anket yapıldı ? Bu anket kapatılmasından sonra neredeyse 1 hafta geçti ve sonuç yok... Bu yenilik işlemi yapılması 10 15 dk sürdügü gibi eski haline çevirilmeside 10 15 dk civarı alacaktır... Ayrıca seninde gözlemledigin gibi eskiden daha aktifti şimdi pek bir giriş mevcut degil...
Bu kadar fırça atmaya ne gerek var? Bir de dayak atsaydınız..
Sanıyorsunuz ben Pc başında burayı bekliyorum. Anket yapıldı müsait olduğumda neyse gereği yaparım.
Ayrıca isminizde yazarsan kimle muhattap olduğumuzu görürüz..

Katılımcıların sanal mecralarda yapılan değişikliklere alışması herzaman zaman almıştır, şimdi beğenmeyenler belli süre geçtikten alıştıktan sonra bu yeni kategorize edilmiş hali daha iyi olmuş diyeceklerdir , kişi aradığını, ihtiyacı olanı daha direkt kısa sürede bulabiliyor ..
tamamen alışkanlık olayı bence ..

Benim görüşüm ; Karman çorman değilde ürünlerin kategorize edilmiş hali bence daha profesyonelce.

Son düzenleme:
Bu kadar fırça atmaya ne gerek var? Bir de dayak atsaydınız..
Sanıyorsunuz ben Pc başında burayı bekliyorum. Anket yapıldı müsait olduğumda neyse gereği yaparım.
Ayrıca isminizde yazarsan kimle muhattap olduğumuzu görürüz..
balıkavcılığı forumunun son kalesi, forum kültürünün devam ettiği nadir sitelerden birisi, bence burası. öncelikle hamdi beye sonsuz teşekkürler, bu hizmeti bizlere verdiği için. ancak çıkan oylama sonucu ivedilikle yerine getirilmezse, haklı olarak fırçada gelir dayak da atarlar😀 eskisi gelsin yenisi kalsın tartışmaları da uzar gider, velhasılkelam forum zarar görmeye devam eder ve beni de balıksevdalısı üyeleride en çok üzen bu olur.

Ne 2. El miş BeeeeE! Demekki bazı üyeler foruma balık avları ve bilgi paylaşımı için girmiyomormuş sırf ikinci el için giriyormuş demekki bazıları sırf 2.el için foruma üye oluyormuş ben bunu anladım bu yazılanlardan açılan konulardan

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back