2 Kasım LUFER VE AILESI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fhmyzc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fhmyzc

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
(link)

(link)

Kıyıdan mantarlı takım ve floto yem kullanılarak saat 4 den 7 ye kadar yaptıgımız av

ıstavrıt taze olursa bu balıgı yakalama sansınız cok fazla yoksa oltanın ucuna bakmakdan gozlerı ınsanın sası oluyor bellı bır sure sonra duran oltaya balık vurdu sanıyosun 🙂

ama taze yemi tak kafayi attimi cek kesin balik var vakum gibi yutuyor taze yemi

herkeze bol sans

Tebrikler güzel av olmuş.
4-7 saat arası aldım demişsiniz,sanırım akşam suyuna aldınız.?
Birde ne tarafın balıkjları bunlar merak ettim?
Her zaman rast gelsin.

güzel av olmuş tebrikler takımı ve avlanış şeklini biraz anlatrmısınız? kıyıdan mantarlı takımı kaç mt mesafeye atıp kaç mt derinlikten yakalıyorsunuz acaba?

Tebrikler Fehmi,
Güzel av olmuş.
Taze yem her zaman avantajlı ama kolay bulunmuyor tabii

canlı taze yem bulmak çok zor oluyor, istavritin tanesini 0,50 ktş yada 1 TL ye satıyorlar, inanamazsınız 😀

Evet taze yem en büyük sıkıntı tebrikler çok verimli av geçirmişsiniz nerenin balıkları olduğunu bende merak ettim.

tebrik ederim . geçen hafta 28 ekimde 2 adet canlı istavrit tutup birini yem yaptım. tek vuruş alamadım. diğerinide denize ölmeden iade ettim. malesef olmayınca canlı kanlı istavritin yüzüne bile bakmıyorlar. belki bu hafta balık girmiştir bizim meralara (pendik-kartal)

Tebrikler güzel av olmuş.
4-7 saat arası aldım demişsiniz,sanırım akşam suyuna aldınız.?
Birde ne tarafın balıkjları bunlar merak ettim?
Her zaman rast gelsin.

ewet aksam suyuna aldık

zeytınburnu sahıl balıkları

güzel av olmuş tebrikler takımı ve avlanış şeklini biraz anlatrmısınız? kıyıdan mantarlı takımı kaç mt mesafeye atıp kaç mt derinlikten yakalıyorsunuz acaba?

takım klasık mantarlı takım buyuk mantar olmucak balık korkuyor orta boy ıdeal

mınımum 100 metre oltanın atarı var 6 dan sonra balık kıyı yaptıgı ıcın 50 metre

derınlık en fazla 10 metre

rastgelsın

Back