2 Saatlik Av

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murattp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pembe silikonun bu kadar yayılması tam bir pazarlama başarısı ithalatçı firma çalışanı ile bayi çalışanı omuz omuza çalışarak ürünün satışını patlattılar
İnsanlara farklı disiplinler ile de av yapılacağını göstermek için ( shore jig) herkesin avlandığı zaman dışında av yaparak alternatif ürünler ile de trofe avlanabileceğini göstermek istedim
Decathlon jigleri AliExpress jiglerini vurgulamam bu yüzdendir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emin ol çok takdir ediyorum. Bir çok avında ezber bozuyorsun.
Hemen hepimizde çılgın gibi isimli/namlı sahte alma alışkanlığı var. Aslında balığı yakalayanın namlı sahte değil de balığa gitmek ve ısrarla denemek olduğunu da gösteriyorsun.

Emin ol çok takdir ediyorum. Bir çok avında ezber bozuyorsun.
Hemen hepimizde çılgın gibi isimli/namlı sahte alma alışkanlığı var. Aslında balığı yakalayanın namlı sahte değil de balığa gitmek ve ısrarla denemek olduğunu da gösteriyorsun.

Eyvallah kardeşim
Cansın

Abi bu konu da haklisin. Bulanik suda biz pembe kafa, limon kullanirken yanimda bir arkadas cin mali alakasiz bir renk sahte ile 60 cm lik baligi kaldirdi. Belki 15 liralik bir sahte idi.
Tamamen pazarlama mantigi bu ancak belli zamanlarda baliklarin seciciligi soz konusu bazi jig sahte yada silikonlar kimse balik alamazken alabiliyor.

Ürün pazarlayanlar tam da bunu istiyor
Yani ikinci paragrafta ancak ile başlayan cümleyi bizlere yani tüketicilere söyleyebilmek en büyük pazarlama başarısıdır.
Ve sana bu konuda katılmıyorum. Bu tür harami balıklar gündüz aktifken avını yakalama konusunda çok süratli davranırlar. Enerji tasarrufu çok önemlidir. Renkten ziyade aksiyonda aykırı hareket Avcı’ya bir fırsat yakaladığını zannettirir. Bizimse istediğimiz budur
Bu yüzden eğer balık sizin yaptığınız aksiyona inanmıyorsa başka aksiyon denenmelidir.
Taaki balığı fırsat yakaladığına inandırana kadar
Her zaman aynı aksiyonla yakalanan balık bir anda pek çok nedenden dolayı cevap vermez. Bu durumda ya yeni aksiyon lar dener ve inat edersin yada bugün kısmetim bu kadarmış der eve gidersin

Pembe silikonun bu kadar yayılması tam bir pazarlama başarısı ithalatçı firma çalışanı ile bayi çalışanı omuz omuza çalışarak ürünün satışını patlattılar
İnsanlara farklı disiplinler ile de av yapılacağını göstermek için ( shore jig) herkesin avlandığı zaman dışında av yaparak alternatif ürünler ile de trofe avlanabileceğini göstermek istedim
Decathlon jigleri AliExpress jiglerini vurgulamam bu yüzdendir

Tebrikler Murat Abi
Hem jigleri konuşturup güzel bir şekilde balıkları tutuyorsunuz. Hem de zorunluluğunuz olmadığı halde başkalarının menfaatini de düşünerek GÖNÜLLERİMİZİ tutuyorsunuz. Her Daim rastgelsin Murat Abi

Tebrikler Murat Abi
Hem jigleri konuşturup güzel bir şekilde balıkları tutuyorsunuz. Hem de zorunluluğunuz olmadığı halde başkalarının menfaatini de düşünerek GÖNÜLLERİMİZİ tutuyorsunuz. Her Daim rastgelsin Murat Abi

Çok teşekkürler
Cansın

Arabanın bakımı vs bir sürü ıvır zıvır işten sonra saat 4 gibi meraya vardım. İstihbarat sağlamdı merada balık vardı
Atçek atçek bir şey yok . Sürekli jig değiştiriyordum. Bir ara elime 30 gr Çin işi çakma haya busa geldi. Siftahı yoktu kutunun kenarlarında sürünüp duruyordu. Taktım kamışın ucuna ikinci atışta boştu son bir hak verdim ve yapıştırdım. Aksiyon aksiyon bam balık üstünde biraz kalama cızırtısı hop balığı kaldırdım aldım kepçeci arkadaş yetişemedi bile fotoğraf falan filan ikinci kez yine yapıştırdım bir iki aksiyon tekrar bindi bu sefer kepçeci arkadaşın yüksek uyarısı ile kendime geldim ve balığın kepçeye girişini seyrettim. Tabiiki fotoğraf Faslı’ndan sonra bir kaç atış daha yaptım baktım balık kesti spin kamışa göre ayarladığım çapari atışlarına başladım. Üç tane azman sarı kanat alınca allah bereket versin diyerek avı sonlandırdım. İstavrit fotoğrafı çekmeyi unuttum. Çakma ürün kullanmayın sonuç resimde
6498399994ef84e7ca1cb61bff660fb6.jpg
28bd96409c800b90f7377764d73fda48.jpg

Sağlıkla kalın
3be186e423ab6d549bc4fcfcfbb27b8c.jpg
009950c033f89af28837f6ef97902463.jpg

Yanınızda durup ta avlarınızı seyretmeyi cidden istemeye başladım şahsen 😉
👍👍👍👍👍👍👍

Rastgelsin

Back