20 sene sonra gelen güzellik

OmerAydın

Daimi Üye
Tepki
1,462
Ödül
113
Babama sadece balık peşinde koşarken Kaptan derim küçüklüğümden beri teknemiz yoktur ama 100 metre balık ağını bebek küveti ile denize dökmek konusunda da başarılıyızdır kendisi amatör zıpkınla dalar bende gözlükle Saroz da alttan geçen adını cinsini bilmediğim balıkları akvaryum seyreder gibi seyreder çorap içine doldurduğum ekmekler ile peşime takar keyif yapardım.

Yine bir Saroz kampında tanıştım bu güzellik ile abiler tekneden tutmuşlar benim kadar balık 10 yaşındayım ağzım açık '' Bu ne balığı abi '' diyebildim sadece AKYA dedi Mercedes in bagajına yatırdı ve gitti, Kaptan dedim biz ne zaman böyle bir balık tutacağız.

Sonra işimiz bozuldu ara ara sandaldan istavrit dışında pek koşamadık balığın peşinde ta ki Mersin e tatil için gitmeye başlayana kadar gittiğimiz sitenin bulunduğu koyda TEZGAHTA da satılan yasal boylarda akyaları kovalarına alanları görene kadar daha büyük iğnelerle canlı yemle başladık bu güzelliğin peşinde koşmaya kıyıdan oltama binen her 40 50 cm akyada o dev geldi aklıma öptük attık geri ve sonunda geldi güzellik..

4e2c806a-e8eb-439e-a49a-c6b8bf165429.jpg
64140888-e78f-449c-b237-ae6bd1de9b2b.jpg

Benimde arkamdan KAPTAN balığa gidelim diyecek nesillere bu güzel zevkleri yaşatabilmek için Yasal limitler ile vicdani limitlere dikkat eden herkese Rast Gele

Tebrikler Ömer
Hayallerine kavuşmana sevindim.
Umarım devamı da gelir..

Balıklarla ilgili yorum yazmak istiyorum.
Bu balıklar Akya değil Sarıkuyruk ve günlük limiti 1 (bir) adet ile sınırlı.
Amatör avcılık ve limitlere vurgu yaptığın için belirtmek istedim.

Her zaman rast gelsin

Tebrikler Ömer
Hayallerine kavuşmana sevindim.
Umarım devamı da gelir..

Balıklarla ilgili yorum yazmak istiyorum.
Bu balıklar Akya değil Sarıkuyruk ve günlük limiti 1 (bir) adet ile sınırlı.
Amatör avcılık ve limitlere vurgu yaptığın için belirtmek istedim.

Her zaman rast gelsin

Akya ve Sarıkuyruk arasında ki fark ile ilgili bilgilendirmeniz için teşekkür ederim yöresel isimlerdeki kafa karışıklığından olsa gerek
biz aradaki farkı resimlere baktıktan sonra anladık

Avlanma limitlerine gelince teknede 3 amatör avcı idik ve 2 tane aldık avlanma limiti tekne başına mı yoksa kişi başına mı olduğunu bilmiyorum bu konuda da beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Akya ve Sarıkuyruk arasında ki fark ile ilgili bilgilendirmeniz için teşekkür ederim yöresel isimlerdeki kafa karışıklığından olsa gerek
biz aradaki farkı resimlere baktıktan sonra anladık

Avlanma limitlerine gelince teknede 3 amatör avcı idik ve 2 tane aldık avlanma limiti tekne başına mı yoksa kişi başına mı olduğunu bilmiyorum bu konuda da beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Raporda kişi sayısı belirtmediğiniz için bilgilendirmek istemiştim.
Akya ve Sarıkuyruk kişi başı bir adet avlanabilir.

Back