şuan iki kamışı kullanıyorum. dam iki salina bir senedir elimde. capari yada yemli kullanmadım hep kursun arkası calıstım. ikiside satışta kısmetse satıp shimano ultegra yada speedmaster alıcam 😀 dam 450 kullanıyorum. gideceğim hava durumu ve meraya göre 200 gramı geçeceksem salina alıyorum 240 a kadar cok calısmıslığım vardır. dam ile 200 gram ve altı ile müthiş performans veren bir kamış. bana cok uygun en azından. dam ile 200 gramı cok rahat atabilirsiniz hiç hiç sorun olmaz. ama bir sene evvel 230 ile bir hafta çalışıp kandillide kırmıştım 😀 yenisini verdiler firar balıkcılıktan o günden beri 200 geçmiyorum düşme gibi bir durum olmazsa da kırılacağını düşünmüyorum. salina için pek yoruma gerek yok herkesin asına olduğu bir kamış. baska spesifik bir sorunuz varsa cevaplarım. lakin suda var, satarken salina yine elde kalsın diye düşünüyorum yedek olsun diye. parça sorunu vs olmadığı ve 240 a kadar çıkabildiğim için joker olarak kullanmayı düşünüyorum. sizde parça sorunundan muzdarip olduysanız bir daha sorun cekmek istemiyorsanız, salina tavsiye ederim