2000 Tl Bütçe Ile Spin Takım Önerilerinizi Almak Isterim...

karadenizde mesafe ihtiyacı var mı ,yoksa balık sadece patlak havada kıyılıyor mu marmaradaki gibi? su üstü WTD yapacak mısınız yoksa tamamen at çek mi?
28 gr ve üstü kaşık atar mısınız? Bunlar hep önemli etkenler spin için kamış seçiminde.

Genelde balık kıyıda diyorlar... Şöyle söyleye bilirim kilo üstü balık 30 40 m hatta daha yakında zıplıyor şaka değil varım buradayım ama gelmem der gibi su üstünde zıplıyor.... Maksat onları yakalamak Sağlam bir tek set olsun istiyorum su üstü su altı sahtelerinide kullanırım... Arada turna ve sazana giderim... Ayrıca WTD yapıcam ve genel olarak sahte kullanıcam kaşıkta atarım...

Merhaba ,
30-40 mt ler için yazdıgınız rakam çok yuksek aslında , o fiyata güzel iki tane spin takım alabilirsiniz . Hem düşük gramaj atabilen hemde 30-40 gr lık sahte atabilen bir set yapılır .

Genelde balık kıyıda diyorlar... Şöyle söyleye bilirim kilo üstü balık 30 40 m hatta daha yakında zıplıyor şaka değil varım buradayım ama gelmem der gibi su üstünde zıplıyor.... Maksat onları yakalamak Sağlam bir tek set olsun istiyorum su üstü su altı sahtelerinide kullanırım... Arada turna ve sazana giderim... Ayrıca WTD yapıcam ve genel olarak sahte kullanıcam kaşıkta atarım...
dialuna'nın 8-45 yada eski seri 8-42 gr ikinci el kamışlarına bakın çok temiz çıkabiliyor 800 liraya falan.

Sadece spin yapıcam surf kamış 4.25 4.50 arası olur... Sağlam bir tek takım yapıcam sadece samsunda avlanıyorsan durumu biliyorsun rus pazaranın oradan yada ataken iskelesinden atarım... Arada sazan ve turnaya giderim...
spin için shimano dialuna ve stradic 3000 lik makine tavsiye ederim. ben dialunayı 1500 tl ye almıştım şuan piyasada daha ucuza var kamış olarak kaçırma derim 700-800 lirayada stradic bulabilirsen on numara takım olur hatta forumda ikinci elde biri satıyordu stradic ipi ile beraber.ben yakakent tarafında avlanıyorum 4 yıl samsunda kaldım bikaç kez körfez marinenin oralardan levrek aldım senin soyledğin yerler levrek açısından çok kısır.

Bu Shimano dialuna kamışı iyi dimi tecrübelerinizle WTD yapılırmı 2.90 bu kamış ayrıca degişik modelleri var 8-45 8-42 Hangisi daha iyi uzun olması WTD yapmaya engel olurmu ?

Bu Shimano dialuna kamışı iyi dimi tecrübelerinizle WTD yapılırmı 2.90 bu kamış ayrıca degişik modelleri var 8-45 8-42 Hangisi daha iyi uzun olması WTD yapmaya engel olurmu ?
ben 2.74 6-28 gr olanı kullanıyorum çoğu avımda su üstü ile avlanıyorum wtd bi engel yok yormuyorda çok güzel bir kamış ben çok memnunum kullananlardanda hiç bir kötü yorum almadım.2,90 olan wtd yaparken 2.74 e göre biraz daha fazla yorabilir.

Bu takımlardan hangisi daha iyi ? Alternatif öneriniz ne olur ?
Takım 1
Shimano Speedmaster CX Spinning 2.70m 14-42 gr Spin Kamışı
Shimano Speedmaster CX Spinning 2.70m 14-42 gr Spin Kamışı Shimano Spinning Kamışlar | Hedef Balıkta

Shimano Nasci 4000 XGFB Spin Makinası
Shimano Nasci 4000 XGFB Spin Makinası Shimano Spinning Makinalar | Hedef Balıkta

veya

Takım 2
Daiwa Rnessa Seabass 274cm 14-42 gr Spin Kamış
(link)

Daiwa Black Gold 2500 Olta Makinesi
(link)

Sizce hangisi daha iyi yada farklı öneriniz varmıdır ?

Son düzenleme:
Shimano Technium 2.69mm 7-35gr Spin Kamış Shimano Spinning Kamışlar | Hedef Balıkta
İyi günler linteki kamışlar sizin işinizi rahatlıkla görür. ben daha çok 7-35 gibi geniş aralıkta atarlı kamışları seviyorum.Hem düşük gramajlı sahteleri atarsınız hemde lüferde 20 gr civarında ki kaşıkları kolayca atarsınız.
Makine konusuna gelince çok yüksek devirli makine almayın.Levrekte sıkıntı yaratatabiilir.
Size tavsiyem Yeni çıkan Daiwa caldia LT 3000 D
Hedef Balık Hamdi bey ile iletişime geçin.Size kamış konusunda bilgi verir ve yardımcı olur.

Shimano Technium 2.69mm 7-35gr Spin Kamış Shimano Spinning Kamışlar | Hedef Balıkta
İyi günler linteki kamışlar sizin işinizi rahatlıkla görür. ben daha çok 7-35 gibi geniş aralıkta atarlı kamışları seviyorum.Hem düşük gramajlı sahteleri atarsınız hemde lüferde 20 gr civarında ki kaşıkları kolayca atarsınız.
Makine konusuna gelince çok yüksek devirli makine almayın.Levrekte sıkıntı yaratatabiilir.
Size tavsiyem Yeni çıkan Daiwa caldia LT 3000 D
Hedef Balık Hamdi bey ile iletişime geçin.Size kamış konusunda bilgi verir ve yardımcı olur.
Teşekkürler...

Back