2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağolasın abi inşallah bir gün kısmet olursa yüzyüze tanışmak, bu güzel doğada yaptığın avlara eşlik etmek isterim🙂 Şansın daim olsun rastgele yarın da bu güzelliklerin devamını da merakla bekliyor olacağım.

Beklerim selahattin... 🙂

Tekrardan tebrikler murat abi... Maşallah ocak ayında da devamı geliyordur umarım.. Canım cidem benim nasılda güzeldir.. Rastgelsin daim olsun paşalar...

Teşekkürler Erdem balık şu an kesti en son balığı 29 aralıkta aldım deniz aşırı soğudu burada balıkta açtı derin suda şu an...

Tebrikler Murat. Güzel paşalar. Devamı gelir işallah.

Teşekkürler sebahattin nerelerdesin sen yahu.. 🙂

Murat Bey,mükemmel avlarınızın bütün serisini zevkle okudum.Bu raporlar tebriğin ötesinde bir takdiri hak ediyor.Tek bir kelime:Muhteşem!

Beklerim selahattin... 🙂

Teşekkürler Erdem balık şu an kesti en son balığı 29 aralıkta aldım deniz aşırı soğudu burada balıkta açtı derin suda şu an...

Teşekkürler sebahattin nerelerdesin sen yahu.. 🙂

Bu aralar işler bir hayli yoğun. Ne siteye girebiliyorum doğru dürüst ne de balığa gidebiliyorum. Ancak burdan Levrek lerine gıpta ile bakıyorum işte. Neyse yaza görüşürüz. 🙂

Tebrikler ellerinize sağlık,Karadenizden güzel balıklar çıktığını da görmüş olduk.

can'cazım tebrikler harika kareler devamlarını dilerim 🙂

Teşekkürler Recep abi daha iyileri size rastgelsin..

Murat Bey,mükemmel avlarınızın bütün serisini zevkle okudum.Bu raporlar tebriğin ötesinde bir takdiri hak ediyor.Tek bir kelime:Muhteşem!

Teşekkürler Emre bey rastgelsin..

Bu aralar işler bir hayli yoğun. Ne siteye girebiliyorum doğru dürüst ne de balığa gidebiliyorum. Ancak burdan Levrek lerine gıpta ile bakıyorum işte. Neyse yaza görüşürüz. 🙂

Tamam kardeşim çok çalışma biraz kendinede zaman ayır....

Tebrikler ellerinize sağlık,Karadenizden güzel balıklar çıktığını da görmüş olduk.

Teşekkürler. 🙂

Back