2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sokrates

Aktif Üye
Tepki
8
Ödül
28
Her av levrekle geçmedi tabiiii tacklehouse feed martı avladı ve kısa bir av günü daha. İyi seyirler....

[DM]xgk5uo_video0034_animals[/DM]

Burda kurtarma operasyonundan görüntüler..

[DM]xgk5vi_video0035_animals[/DM]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Abi çok güzel bir çekim ellerine sağlık. Martılar bazen sahtelerin cazibesine kapılıyorlar. Yalnız onu kurtarırken dikkat ettim de , çok nazik ve incitmeden davrandın helal olsun. Bazıları iğneden çıkarayım derken boynunu bile kırabiliyor umarım bu videoyu izleyip örnek alırlar seni. Martıları sahteye atlıyorlar diye kızıp öldürmeye hakkımız yok , onlar da denizden nasiplenen canlılar ve bizden öncelikliler çünkü hayatlarını devam ettirebilmek için avlanmak zorundalar bizim gibi zevk için değil..

2 sefer kıbrıs takımıyla çektim martı tek tek iğneleri kesip kurtarmıştım pis iş gerçekten. anlık dalgınlıkla yakalanıyor dikkatli olmak lazım.

Abi çok güzel bir çekim ellerine sağlık. Martılar bazen sahtelerin cazibesine kapılıyorlar. Yalnız onu kurtarırken dikkat ettim de , çok nazik ve incitmeden davrandın helal olsun. Bazıları iğneden çıkarayım derken boynunu bile kırabiliyor umarım bu videoyu izleyip örnek alırlar seni. Martıları sahteye atlıyorlar diye kızıp öldürmeye hakkımız yok , onlar da denizden nasiplenen canlılar ve bizden öncelikliler çünkü hayatlarını devam ettirebilmek için avlanmak zorundalar bizim gibi zevk için değil..

Evet Selahattin bu onun suçu değil gerçektende ve suçu olmayan ağzı var dili yok olan bu yaratığı incitmeden doğaya salmak bir erdemdir (Suçlu bu sahteleri yapan firma valla bir gelişi var suda kanıp atlamamak elde değil.😀

2 sefer kıbrıs takımıyla çektim martı tek tek iğneleri kesip kurtarmıştım pis iş gerçekten. anlık dalgınlıkla yakalanıyor dikkatli olmak lazım.

Aksiyon takımlar için dikkatli olmak fayda etmiyor çoğu zaman Hüseyin Martının daldığını farkettim ama hızlı çekmeme rağmen yetiştiremedim burda dikkat ne olabilir martının bulunduğu yere atış yapmamak.

hakkattende hiç zarar vermeden nazikçe kurtarmışsınız martıyı helal olsun

Back