2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler 6

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sokrates

Aktif Üye
Tepki
8
Ödül
28
(link)

Korumacı avcılık yakala bırak....

(link)

[DM]xgk6mk_video0021_animals[/DM]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Eline sağlık abi yakalamak kadar ona bir şans daha verip geri salmak da keyifli, umarım bu keyfi yaşayan daha fazla dostumuz olur ilerleyen zamanlarda.

murat abi örnek davranışından ötürü tebrik ediyorum seni. büyüsünde gelsin 🙂

Ellerine sağlık dostum.

Teşekkürler Murat abi sizin izinizdeyiz kendi ellerimle seneye tutacağım ve nice avcılara av olacak yavrularını denize bırakacak bu muhteşem varlığı tekrar sulara salmak bir keyif ve mutlulukdur benim için sevgiler.

Eline sağlık abi yakalamak kadar ona bir şans daha verip geri salmak da keyifli, umarım bu keyfi yaşayan daha fazla dostumuz olur ilerleyen zamanlarda.

Aynen öyle sevgili kardeşim.

murat abi örnek davranışından ötürü tebrik ediyorum seni. büyüsünde gelsin 🙂

Teşekkürler Hüseyin sevgiler.

Teşekkürler Şeref abi bu davranış biçimini avcılık ruhumuza bir işleyebilirsek keyfine doyum olmayacak bu işe gönül vermiş avcıların aynı şekilde davrandığına ben eminim bu boydaki balığı alıkoymak bir avcıya bir öğün kazandırır belki ama salmanın kazandıracaklarını hesaplıyacak olursak inan o avcı o öğünü kuru ekmekle geçirmeye razı olacaktır sevgiler.

Kimileri daha üstünde benekleri bulunanı kovasına koyarken, bide iğneyi yuttu ayağıyla ondan bırakamadım diyenler iyice baksınlarda örnek bir davranış görsünler TEŞEKKÜRLER Murat abi...

Kimileri daha üstünde benekleri bulunanı kovasına koyarken, bide iğneyi yuttu ayağıyla ondan bırakamadım diyenler iyice baksınlarda örnek bir davranış görsünler TEŞEKKÜRLER Murat abi...

Ben teşekkür ederim Erdem bu tür davranışların örnek teşkil edeceği ve balık popülasyonuna büyük katkıda bulunacağı kanısındayım salınan her balık binlerce balık olarak bize geri dönecek nitekim sevgiler.

Murat Bey,mükemmel avlarınızın bütün serisini zevkle okudum.Bu raporlar tebriğin ötesinde bir takdiri hak ediyor.Tek bir kelime:Muhteşem!

Back