2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sokrates

Aktif Üye
Tepki
8
Ödül
28
(link)

Devam ediyoruz yine 3.5 kg üzerinde bir paşa iyi seyirler..

(link)

Videosu

[DM]xgkab5_video0033_animals[/DM]

Kullanılan malzemeler Okuma v sistem 3 m 40-80 gr kamış daiwa swepire 4000 b makina 28 mm power pro örgü misina sahte daiwa saltiga sardinne shor line shiner

Abi çok güzel av tebrikler ellerine sağlık. Bahsettiğin makine ebay de çok cuzi rakamlara satılıyor kargo dahil taş çatlasa 50 lira gibi.. Memnun musun acaba? Tavsiyelerin eminim bir çok arkadaşımız için yararlı olacaktır.

Gerçekten maaşallah süper avlar yapmışsınız. Darısı başımıza..

Abi çok güzel av tebrikler ellerine sağlık. Bahsettiğin makine ebay de çok cuzi rakamlara satılıyor kargo dahil taş çatlasa 50 lira gibi.. Memnun musun acaba? Tavsiyelerin eminim bir çok arkadaşımız için yararlı olacaktır.

Selahattin makina güzel çok kullanışlı biraz ağır genelde shimano siennayı kullanıyorum oda 4000 kafa daiwanın 2 eksiği siennaya göre daha ağır malzemeden yapılmış ve shimanodaki süper stoper 2 sistemi yok ama çok sağlam ve kullanışlı bir makina tavsiye ederim sevgiler.

Daiwa rapalanın diğer renklerini denediniz mi? yoksa en çok sardine modeliyle mi verim alıyorsunuz. Bizde marmarada bu modeli kullanıyoruz levrek ve lüfer kofana da alıyor..

Daiwa rapalanın diğer renklerini denediniz mi? yoksa en çok sardine modeliyle mi verim alıyorsunuz. Bizde marmarada bu modeli kullanıyoruz levrek ve lüfer kofana da alıyor..

Denedim kardeşim aksiyon hepsinde aynı ben sardinne ile balık almaya başladığımdan beri ondan şaşmıyorum bu işte balığı aldığınız model takıntı oluyor genelde.

Maaşallah hemde 41 kere derler ya ondan.. 🙂 Nazar değmesin Murat abi hepsi birbirinden yakışıklı levrekler bereketli olsun daim olsun avların.. Örgüyle, ağzında saltigayla kaçanlarıda yakalarsın inşallah, Rastgelsin...

Kastamonuda, Levrek yuvası olsa gerek, çok güzel avlar gerçekleştirmişsiniz, ellerinize sağlık, daha irileri rastgelsin,

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Maaşallah hemde 41 kere derler ya ondan.. 🙂 Nazar değmesin Murat abi hepsi birbirinden yakışıklı levrekler bereketli olsun daim olsun avların.. Örgüyle, ağzında saltigayla kaçanlarıda yakalarsın inşallah, Rastgelsin...

Erdem sen burdan haberleri alıyosun sanırım ağzında saltigayla kaçan balıklar falan ajanlar var heralde 😀

Back