2010 kasım aralık levrek avlarımdan seçmeler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sokrates
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sokrates

Aktif Üye
Tepki
8
Ödül
28
(link)

İyi seyirler.

Daiwa saltigayla alınmış 1 kg üzerinde bir levrek.

(link)

(link)

Bunlarda aynı gün alındı.

(link)

(link)

Kullanılan malzeme 2.40 prologic m predatör 15-50 atar spin kamış, makina shimano siena 4000, misine 33 no kıss angel, sahte daiwa saltiga sardinne shor line shiner 14.5 cm.

Avlakta yanlız olduğum için zaten küçük bir avlak çoğu zaman yanlız giderim resimleri at çek aralarında çektim devamı var.....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tebrik ederim. Huzur dolu bir sahil, dalga sesleri arasında yapılan at-çek ve güzel balıklarla süslenmiş bir av. Bereketli olsun.
Rastgele...

Hala sattığım kamışı kullanman ve netice alman beni sevindirdi Murat. Avlarının daim olması dileğiyle...

Tebrikler çok güzel av olmuş resimler de gerçekten güzeller dahasına da rastgele🙂

Teşekkürler..

Tebrik ederim. Huzur dolu bir sahil, dalga sesleri arasında yapılan at-çek ve güzel balıklarla süslenmiş bir av. Bereketli olsun.
Rastgele...

Teşekkürler daha iyileri size rastgelsin inşallah.

Tebrikler Murat
Cide'den mi bu levrekler?

Evet şeref abi teşekkürler.

Hala sattığım kamışı kullanman ve netice alman beni sevindirdi Murat. Avlarının daim olması dileğiyle...

Eeee sevgili Ragıp abicim sağlam malzeme sağlam oluyor hakikaten o incecik ucu şu trofeler yüzünden kırılacak diye korkuyorum bazen ama hakikaten esaslı kamışmış teşekkürler sevgili abim.

Ne güzel resimler, tebrik ederim tekrardan Murat abi.. Karadenizde levrek var mı sorusuna yanıt olmuştur herhalde... Daha büyük trofeler daha babayiğitlerde rastgelsin ağzında saltigayla gidenler olmasın hepsi kenarda yanında olsun.. 🙂 Rastgelsin sevgiler saygılar...

hey maşallah levreğe doymuşsun 🙂 daiwa'yı seviyor yerli balıklar. peki abi misine olarak angelkiss'ten memnunmusun?

Tebrikler çok güzel Levrekler, Cide'de Levrek turizmi oluşabilir 😛

Back