2012 nin ninini :D levreklerim

Hızır, balıklar süper levrek dediğin bu boylarda olacak

İkinci sahte de 17 cm miydi ?

Biz 13 15 atıyoruz ufak atıyormuşuz demek ki.. Bu sezonun daiwa ve max rap modası 17 cm 😀

Cümleten afiyet olsun.

teşekkür ederim emir 😀 13 15 17 fark etmez sadece görünürlük artar biraz daha 13 le de çok başarılı avlar yaptım yazın levreklere gelince inan ikinci boyundan en fazla 1200gr olanını aldım daha incelerini samimiyetle söylüyorum ki salıyorum ben levreğin sert haşin ve kafacı olanını severim 😀 kalama almayan balık yol alsın 😀

Tebrikler Hızır
Uzun zaman olmuştu senden rapor gelmeyeli,
Gözün aydın,
Devamı da rastgelsin

Hızır,nap'tın sen?🙂
Yoksa bunların karnında tüpleri,çocukları var mıydı?🙂
Salmalısın bunları,başına bela olur,elinde patlarlar.....😀
Tebrik edeyim bari...

Tebrikler Hızır
Uzun zaman olmuştu senden rapor gelmeyeli,
Gözün aydın,
Devamı da rastgelsin

teşekkürler şeref abi sağol inan çok özlemişim kerataları 😀 hanımda şaşırdı sanki ilk defa mı gördün dedi güldü 😀 hamdi abiyi duymalıydın telefonda 😀

Hızır,nap'tın sen?🙂
Yoksa bunların karnında tüpleri,çocukları var mıydı?🙂
Salmalısın bunları,başına bela olur,elinde patlarlar.....😀
Tebrik edeyim bari...

abi sevdin mi dövdün mü 😀 sağol teşekkür ederim inan ilk yakaladığımda yokladım sağdım bişe çıkmadı

abi sevdin mi dövdün mü 😀 sağol teşekkür ederim inan ilk yakaladığımda yokladım sağdım bişe çıkmadı

İyi,bundan sonra hep sağacağız.🙂
Tüpü,yumurtası,havyarı,çoluğu çocuğu var mı yok mu bakacağız.🙂
Soyları tehlikede olan bu nadide yaratıkların dünyamızdan el,etek çekmesinin sebebi olmayalım,koruyalım.🙂
Yoksa kınama oklarının bir taraflarımıza saplanması da an meselesi.😛
Levreğin soyunun sebebi olmayalım.😛

yaa abi 🙂 ben biliyorum kimler neler le peşinde bu balığın bunca ay sanal ortamlarda marifetmiş gibi kameralara aldılar ispendekleri toplarken nasıl yerleri teşir ettiler ses seda yok bu balık her becerebilen ! hergün 5 kg tutsa bile tükenmez benim vicdani limitim 35 cm 1 kg üstü ve asla 5 kg üstü avlar yapmam beni kınayacak arkadaşların en az benim kadar AMATÖR olmasını dilerim biz amatör balıkçıyız tüccar değiliz netekim bu mevsimde levrek avı yasak denirse avlamayız o kadar ama kimse kanunların yerine kanuncu olmasın hiç takmam açıkçası 😀

Back