2012 Sezon açılışım bir kaç kare.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İrfan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o nasıl bir açılış irfan abi maşallah...çok güzel görünüyorlar.afiyet olsun..

Yeni sezon ve tekneniz hayırlı uğurlu olsun.
Levreklerin hepsi birbirinden güzel

kardeşim böyle sezon açılışına can kurban 🙂artık sen bu işin piri oldun🙂 havasını suyunu tuzunu şekerini hesap etmeye başladın

ilk balık çok iyiymiş diğerlerini koymasanda olurmuş 🙂

İrfan kardeş açılış buysa kapanışa kadar neler olur bilemem 🙂 tebrik ederim teknende hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.

tebrikler güzel birf açılış olmuş

Maşallah yardırmışsınız İrfan..
Başı buysa ortası akıllara zarar olur..
Balıgın enine de ölçüldüğünü de gördüm ya daha gam yemem 🙂
Herşey gönlünce olsun..
Tebrikler..

Tebrikler İrfan, Maşaallah diyelim nazar değmesin.

Kardeşim ayıp ya tutan var tutamıyan var bu ne ya şaka gibi biz bu balıkları rüyada zor görüyoruz tebrikler.İnşallah bir gün bizde tutarız

o nasıl bir açılış irfan abi maşallah...çok güzel görünüyorlar.afiyet olsun..

Maşallah İrfan. Balıklar muhteşem. Hep rastgelsin.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız,iyi temeni ve dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.eksik olmayın daha iyi avların sizlerede nasip olması dileklerimle sevgi ve sağlıkla kalınız selamlar..

İrfan abim merhaba,seni böyle keyifli görmek çok güzel,foruma girmeyeli balık tutmayalı çok uzun zaman oldu,herşeyi unutmuşken raporunu gördüğümde içim kıpır kıpır oldu,kurtlar zaten kıpırdıyordu dans etmeye başladılar🙂herzamanki gibi ustalığını konuşturmuşsun maşallah abi eline sağlık,afiyet olsun,allah herkeze böyle güzellikleri nasip etsin,haftaya senelik izine çıkıyorum 3 hafta evdeyim,verdiğim uzun aradan sonra açılışı seninle yapmak isterim,üşenmeden kardeşine balık tutmayı öğetirisin sen🙂abi biyerlere kaçarsan bu tarihlerde her durumdan müsaitim artık bir alo dersen havalara uçarım neresi olursa olsun,saygılar sevgiler..

Back