Ersin1903
Daimi Üye
Tebrikler Gökhan, hayırlı olsun yeni sezon dişlileri 😉 rastgele...
Sağol Ersin meralarda görüşmek üzere...Tebrikler Gökhan, hayırlı olsun yeni sezon dişlileri 😉 rastgele...
@(link) Gökhan biraderim maşallah devamını diliyorum.Yorucu ve keyifli bir sezona marmara denizinde start verdik...
Bir hafta önce İstanbul'un avrupa yakasında sevdiğim bir abim ile birlikte yapmış olduğumuz avda 3 adet balık kaçırıp kötü bir başlangıç yaptım beraber gittiğimiz abim bir adet yakışıklı bir lüfer aldı ustaca aksiyonuyla...
Av dönüşü kısa ve keyifli bir sohbetten sonra evin yolunu tuttuk.
Sonrasındaki günler bu kadar balık üst üste kaçırmamın benim zaafım mı yoksa yeni edindiğim kamışa alışma döneminin eksikliğimi diye düşünürken bir kaç gün daha geçti.
Akabinde bi iki haber daha kulağımıza geldi peşinde olduğumuz sultanlardan...
Bi sabah suyu yoklaması daha yaptım fakat bu avda menfi sonlandı.
13.09.2015 sabahı tüm uykusuzluğumu göz ardı ederek anadolu yakasında bir av daha yaptım bu sefer şans benden yanaydı saat 4 ile 6:30 arası gayet keyifli bir av ile startı verdim. Güzel 4 adet lüfer ve kaçan 2 balık tüm yorgunluğumu unutturdu bana.
Güzel bir sezona daha merhaba... Herkeze kazasız belasız her ne kadar karadenizden gelen haberler kötü olsada bol ve bereketli bir av sezonu diliyorum.
Ekipman bilgisi;
Kamış: Major craft kg evolution 962 ml
Makine: Shimano exage 3000 sfd
İp: Ygk upgrade pe 1.5
Sahte: Kendo sea bass minnow 125ve savagear prey serisi
![]()
Eşref abim çok teşekkürler inşallah devamıda gelecek...@(link) Gökhan biraderim maşallah devamını diliyorum.
Rastgele...
Teşekkürler gerçekten yorgunluğa değen avlardan birisiydi.Tebrikler güzel bir açiliş olmuş yorgunluğa harbiden değmiş devami rast gelsin darisi başimiza 😉
İnşallah hepimiz için güzel bir sezon olur. Teşekkürler...Tebrik ederim, bu sezon sizin için güzel geçecek görünüyor. balıklarda törenlerde öğrencileri boy sırasına dizerler hani.. aynen öyle dizilmişler.. ama uslu çocuklar bunlar, çağrılmışlar, gelmişler. Çekirdek aile..
rasgele..