2015'in Son Avı. Zoka ile Kiloluk Çupralar. Çayınız Hazırsa İzleyin :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avlakyeri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bursa'da bu zokadan hiç görmedim. Gerçi zokadan bulsam yengeç satan yok.

tebrikler usta harika av ben avı geçtim muhabbete bittim ah evladım dilime takıldı artık 🙂 avlarınız ve videolarınız eksik olmasın

Harika videolar çekiyosunuz bizim gibi amatör oltacıların kalp atışları değişiyor 😀 izlemesi gerçekten çok keyifli, yeni seriyi sabırsızlıkla bekliyorum, Oltanızdan çupralar eksik olmasın Tüm ekibe tebrikler, selamlar.🙂

Sevgili Recai;

Harika Çupra Şovunuzu soluksuz izledim. Yalnız bu sırada çayı fazla sıcak içmişim😀

Uzun süredir hasret kaldığımız her birini ayrı keyifle izlediğimiz av güncelerine bir yenisini eklemişsin.👍

Senin nezdinde tüm ekibe bu şov için teşekkür eder,avlarının ve paylaşımlarının artarak devamını temenni ederim. 🙂

Her daim rast gelmesi dileğiyle

Recai abi ellerin dert görmesin bizim tatlı su sezonu bitti sayende av ihtiyacımızı karsiliyoruz.. Ayriyetten çayın yanına mısır bile patlattım o derece yani.. 🙂

😀 eyw kardeşim. Bizde de yavaş yavaş balık azalır artık. Sonra mercana devam 🙂

Sevgili Recai;

Harika Çupra Şovunuzu soluksuz izledim. Yalnız bu sırada çayı fazla sıcak içmişim😀

Uzun süredir hasret kaldığımız her birini ayrı keyifle izlediğimiz av güncelerine bir yenisini eklemişsin.👍

Senin nezdinde tüm ekibe bu şov için teşekkür eder,avlarının ve paylaşımlarının artarak devamını temenni ederim. 🙂

Her daim rast gelmesi dileğiyle

Önder ustam, çok teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum. Hepimize her daim rastgelsin

Bu zoka ben 10 yaşındayken bile vardı, İzmirliler bu zokayı çok seviyorlar, akıntıdan dolayı bizim İstanbul zokaları daha değişik tabi fındık ve sarımsak kullanıyoruz, bu ara akıntıdan dolayı soğan zoka yapma fikrim bile var şöyle 100gramlık 🙂

Bu zoka ben 10 yaşındayken bile vardı, İzmirliler bu zokayı çok seviyorlar, akıntıdan dolayı bizim İstanbul zokaları daha değişik tabi fındık ve sarımsak kullanıyoruz, bu ara akıntıdan dolayı soğan zoka yapma fikrim bile var şöyle 100gramlık 🙂

Soğan Zoka ilginç bir buluş olabilir destekliyoruz 😀

Back