Satıldı 2016 Shimano Vanquish C3000HG & Major Craft MS-X Baitcasting kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
S.a. Bu güzel hobiye yeterince vakit ayıramadığımdan dolayı spin setimi ve baitcasting kamışımı satıyorum.. Evde boş boş duracağına birilerinin işine yarasın en azından..
* Shimano makineyi alalı 5 ay oldu Turkiyeden alınmıştır.. Tatlı su avında 3 defa kullanıldı ve kutusuna kaldırıldı herhangi bir sorunu ciziği vs yoktur.. Fiyat: 1500
* Skyroad kamisida alalı 3 ay oldu oda 3 defa tatlı su avında kullanılmıştır herhangi bir sorunu yoktur.. 2.44 cm boyunda 7-23 gram atarli 100 gram ağırlığında mükemmel hassas bir kamıştır.. SATILDI
* MS-X Baitcasting kamış 2 yıla yakın bende Japonyadan alınmıştır üzerinde kullanıma bağlı ufak bir kaç çizik mevcut fakat kullanıma kesinlikle engel teşkil etmiyor.. 1.98 cm boyunda 7-21 atarli sert aksiyonlu bir kamış.. Fiyat: 450 TL
TAKAS VS. DÜŞÜNMÜYORUM.. Kargo alıcıya aittir.. Rastgelsin..

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kardeşim hayırlı satışlar. Güzel malzemeler. Alana satana hayırlı olsun.

Skyroad kamış satılmıştır.. "trkc " kardeşime hayırlı bol levrekli kırmızı benekli olsun..
Shimano Vanquish makine ve MS-X baitcasting kamışın satışı devam etmektedir.. Güncel..

Güzel kardeşim yoksa baligi bırakıyorsun
Gel etme

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel kardeşim yoksa baligi bırakıyorsun
Gel etme

Erhan hocam artık eskisi gibi zaman ayıramıyorum bi kenarda boş boş duracağına birilerinin işine yarasın dedim.. Tamamen bırakmıyorum ara sıra diğer ekipmanlarla spin yoklamam olur İnşallah..

Erhan hocam artık eskisi gibi zaman ayıramıyorum bi kenarda boş boş duracağına birilerinin işine yarasın dedim.. Tamamen bırakmıyorum ara sıra diğer ekipmanlarla spin yoklamam olur İnşallah..

Tamamen bırakma dostum zaten
Bazen stres sahibi yapsa da en güzel stres atma doğayla buluşma icin bahane yöntemi
Yoksa bu şehrin gürültüsünden avm lerden ne diye kaçacağız

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back