2017-2018 Av Sezonu Başlarken...

Gerçi banada gele gele surf takımla avlanırken geliyor. Zoru başarıyorum 🙂
Var mı boğazda surf takım yemliyle ve rapala ile levrek (ispendek) tutan. 😀
balık adam tutmadan olmaz bu ıs onuda tutman lazım 🙂

Yoldayız Geliyoruz Hazırmısınız 🙂 sonra vay efendım ıgnem patladı rapala secımını yapamadım rapala bedenını kısa tuttum beden ınce ıdı bedenı ve kalınlıgı yuksek tutsaydım yakalardım vs gıbı mazeretlerı kabul etmıyoruz bilesiniz aksı taktırde dırek kanaldan akar gıderız 🙂

20622209_1397550733626404_7557430415863453588_n.jpg

Tekneden buysa kıyıdan ne olur bilmiyorum. Birbirimizi tutacaz sanırım 😀

tekneden yakalanmıs bu sene malesef kısır gozukucek gıbı gozukuyor yınede karamsar olmamak gerekıyor bır umut 🙂 gecensenekı bollugu bu sene cok arıcaz gıbı gozukuyor 🙁

tekneden yakalanmıs bu sene malesef kısır gozukucek gıbı gozukuyor yınede karamsar olmamak gerekıyor bır umut 🙂 gecensenekı bollugu bu sene cok arıcaz gıbı gozukuyor 🙁
Az olan palamutta bile kıyıdan 2-3 alınması lazım. Bakalım göreceğiz. Geçen sene boğazda yine azdı. Balığı gırgırlar götürdü sokmadılar boğaza.

Tarihe dikkat !!!

Ümit Reiste makınayı otturuyor 🙂

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
geçen sene daha erken yapmaya başladı sanırım tamda bugünlerde verimli av yapılıyordu ama o geçen seneye mahsusdu bu sene bekleyip göreceğiz

Biomaster makinayı , anlık kullanımda STELLA ayarında kullanan ümit reis 🙂 palamut avında hep böyle onun hızını ulaşmak baya zor gözüküyor fena efor harcıyor .

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back