Bu yıl balık henüz Karadeniz'de ve çok küçük. O tarihten bir kaç gün sonra yine burada güzel av verir diye umuyorumTarihe dikkat !!!
Bu yıl balık henüz Karadeniz'de ve çok küçük. O tarihten bir kaç gün sonra yine burada güzel av verir diye umuyorumTarihe dikkat !!!
Teşekkürler Selahattin 🙂Efsane olmuş tebrikler 🙂
Palamut hızı seviyor bunu anladık zamanla 😀Basss Birolll baassss, cartttt. 🙂
Balık mı kaldı be, ulan eskiden 5 cm pelican, strike pro, pins minnowlar ile tutuyorduk, nasıl bir et yığını varsa aşağıda. Kan revan içinde kalıyorduk. Hatta unutmadığım anılardan Kköyde açık atıp gemi geliyor diye çekerken çok balık atlardı.
Bu çok hızlı saranları hiç anlayamıyorum anlayamayacağım da. 😀
İllaki yollanır balık sıcakları bir yesin hele, ama lüfer sülalesinin bolca olması balığı biraz kıracak gibi, hareketli bereketli bir sezon olur inşallah.
Cinekopta hızı seviyor bence TD sat 🙂 twin 8000 pg ile tam gaz yola devam 🙂Palamut hızı seviyor bunu anladık zamanla 😀
Yıllardır avlanırım çinekopun hız istediğine bir kez şahit oldum 🙂Cinekopta hızı seviyor bence TD sat 🙂 twin 8000 pg ile tam gaz yola devam 🙂
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstiyor reis hız istiyor hızı seviyor çinekop 🙂 ayrıca çinekop twin 8000 pg seviyor 🙂Yıllardır avlanırım çinekopun hız istediğine bir kez şahit oldum 🙂
Hız istese balık alamazdım. Demek ki istemiyor 🙂İstiyor reis hız istiyor hızı seviyor çinekop 🙂 ayrıca çinekop twin 8000 pg seviyor 🙂
O ne cöp öyle hep oylemi oralarTarihe dikkat !!!
Ümit Reiste makınayı otturuyor 🙂