Satılık 2017 Erzincan çiçek balı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla süpersiniz beyler. Ballarda sıkıntı yok henüz işi öğrenmedik. 50 kovandan millet 1.5 ton alıyor biz 200 kilo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gazi onlar belki Arı'lara glikoz takviyesi yapıyorlardır
ben birçok bal çeşidi denedim ama sizinki gerçekten saf Arı balı
ama şimdi ben yiyemiyorum (diabet'ten)o başka.

Gazi onlar belki Arı'lara glikoz takviyesi yapıyorlardır
ben birçok bal çeşidi denedim ama sizinki gerçekten saf Arı balı
ama şimdi ben yiyemiyorum (diabet'ten)o başka.

b0206a3c03da34db0008fcfc3b6e49b1.jpg
b081c0030f7a2500e9f5b41ef24c9df9.jpg

441780c969c9ac0cf72c63afaeceb1f7.jpg
sevgili arılarım beni çok özlemiş. Gelir gelmez 4 5 yerden mıhladılar, hoşgeldin desiler.

Abi benim babamda diabet hastası ama kilo kilo yiyor durduramıyoruz. İstanbuldada özel bir kaç diabet hastası müşterim var onlarda hususi olarak alıp yiyor.

Biz tam amatör olduğumuz için abi ne glikoz nede başka bir takviye. Çok şükür kendi haline bırakıyoruz. Türkiye ortalaması kovan başına 20 kg ben tüm koloniden 200 maksimum 250 kg ancak bal alıyorum. Çok şükür fazlasında gözümüz yok.

Valla süpersiniz beyler. Ballarda sıkıntı yok henüz işi öğrenmedik. 50 kovandan millet 1.5 ton alıyor biz 200 kilo

Reis öğrenmeyin işi lütfen. Öğrenenlerin hali ortada, her türlü hokkabazlık oluyor. Sonra 5 kilo bal 100tl oluyor..

Doğal kalın inşallah 🙂

sevgili arılarım beni çok özlemiş. Gelir gelmez 4 5 yerden mıhladılar, hoşgeldin desiler.

Abi benim babamda diabet hastası ama kilo kilo yiyor durduramıyoruz. İstanbuldada özel bir kaç diabet hastası müşterim var onlarda hususi olarak alıp yiyor.

Biz tam amatör olduğumuz için abi ne glikoz nede başka bir takviye. Çok şükür kendi haline bırakıyoruz. Türkiye ortalaması kovan başına 20 kg ben tüm koloniden 200 maksimum 250 kg ancak bal alıyorum. Çok şükür fazlasında gözümüz yok.

Gecmiş olsun başkan aman haa arılarla şaka olmaz Allah korusun

Geçmiş olsun Gazi
arı sokan yerlere sıvı amonyak sür, yoksa sigara ateşini sokan yere oldukça yaklaştır deriye yapıştırma ama,
sigara ateşini çok uyguladım motorda suratımdan yolda çok sokuyorlar( tecrübeyle yazıyorum).

Senin balı diabet olduğum için denememiştim ama gerçi kavanoz'da boşalmıştı,🙂
🙂ilk işim senin balı denemem olacak, bunu yazdığın çok iyi oldu 11 aydır sabah kahvaltı'sında tatlı besinlere hasret kalmıştım.!

Son düzenleme:
aha bende dıyabet hastasıyım şeker oranı yuksek olur dıye bende ballara pek yanasmıyordum faydası varmı dıyabete ?

aha bende dıyabet hastasıyım şeker oranı yuksek olur dıye bende ballara pek yanasmıyordum faydası varmı dıyabete ?

Valla vural faydasını bilmiyorum ama yukarıda yazdığım gibi babam ileri derecede diabet hastası insülin kullanıyor. Ama buna rağmen kaşık kaşık yiyor. Belki iğne olduğu için bir şey olmuyordur ama istanbulda da özel olarak alanlar var.

Geçmiş olsun Gazi
arı sokan yerlere sıvı amonyak sür, yoksa sigara ateşini sokan yere oldukça yaklaştır deriye yapıştırma ama,
sigara ateşini çok uyguladım motorda suratımdan yolda çok sokuyorlar( tecrübeyle yazıyorum).

Senin balı diabet olduğum için denememiştim ama gerçi kavanoz'da boşalmıştı,🙂
🙂ilk işim senin balı denemem olacak, bunu yazdığın çok iyi oldu 11 aydır sabah kahvaltı'sında tatlı besinlere hasret kalmıştım.!

Çok sağol ercüment abi tavsiyelerini dinliyor ve uyguluyorum.

Back