Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2017 sezonu Tatlı Su Avı

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler sezonu keyifli bir avla açmışsınız.
Videoda güzel olmuş,devamını bekliyoruz.
Limit dışı balığı bırakmanızda takdire şayan.
Limit aslında o balık 43 cm. Ben yakala bırak avı yapıyorum genelde. Birisi çok istemediği sürece balığı suya iade ediyorum. Balık alıkoyduğumda rahatsız oluyorum, yaşamasını sağlamak tutmak kadar keyifli.

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Işte sonunda beklediğim video geldi ;) Dünkü telefon görüşmemizden beri bu videoyu bekliyordum valla İbo. Balık gerçekten güzel bir trofeymiş ve o makinada kalama olaydı, ah bir olaydı var ya dadından yinmezdi bu video :) Bu güzel avdan dolayı hem Aytekin abiyi hem de seni tebrik ediyorum aziz dostum ;) bir sonraki avımız beraber olur inşallah da kaç senedir muhabbetini yaptığımız avı gerçekleştirmiş oluruz ;) haftaiçi ilk fırsatta görüşelim, arayacağım ben seni ;)

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Işte sonunda beklediğim video geldi ;) Dünkü telefon görüşmemizden beri bu videoyu bekliyordum valla İbo. Balık gerçekten güzel bir trofeymiş ve o makinada kalama olaydı, ah bir olaydı var ya dadından yinmezdi bu video :) Bu güzel avdan dolayı hem Aytekin abiyi hem de seni tebrik ediyorum aziz dostum ;) bir sonraki avımız beraber olur inşallah da kaç senedir muhabbetini yaptığımız avı gerçekleştirmiş oluruz ;) haftaiçi ilk fırsatta görüşelim, arayacağım ben seni ;)
Telefonunu bekliyorum Atasay abi. Bundan sonra çok av yapacağız seninle...

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İbrahim Bey güzel avınız ve güzel videonuz için sizi tebrik ederim. Videoyu Go Pro Studio'da mı düzenlediniz? Tavsiye edebileceğiniz bir video düzenleme programı varsa ismini sizden rica edeceğim.

menopiko

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜÇLÜ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İbrahim Bey güzel avınız ve güzel videonuz için sizi tebrik ederim. Videoyu Go Pro Studio'da mı düzenlediniz? Tavsiye edebileceğiniz bir video düzenleme programı varsa ismini sizden rica edeceğim.
Adobe Premiere CC ile düzenledim. Biraz çetrefilli bir program ama bir kaç eğitim videosu izledikten sonra kullanabileceğinize inanıyorum.

Arcan

Aktif Üye
Adı
Arcan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler. Güzel görüntüler.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Vay Aytekin abime bak be :) Tebrikler her daim rastgele.

yasinbyk

Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler daim olsun inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi