2017 sezonu Tatlı Su Avı

Tebrikler sezonu keyifli bir avla açmışsınız.
Videoda güzel olmuş,devamını bekliyoruz.
Limit dışı balığı bırakmanızda takdire şayan.
Limit aslında o balık 43 cm. Ben yakala bırak avı yapıyorum genelde. Birisi çok istemediği sürece balığı suya iade ediyorum. Balık alıkoyduğumda rahatsız oluyorum, yaşamasını sağlamak tutmak kadar keyifli.

Işte sonunda beklediğim video geldi 😉 Dünkü telefon görüşmemizden beri bu videoyu bekliyordum valla İbo. Balık gerçekten güzel bir trofeymiş ve o makinada kalama olaydı, ah bir olaydı var ya dadından yinmezdi bu video 🙂 Bu güzel avdan dolayı hem Aytekin abiyi hem de seni tebrik ediyorum aziz dostum 😉 bir sonraki avımız beraber olur inşallah da kaç senedir muhabbetini yaptığımız avı gerçekleştirmiş oluruz 😉 haftaiçi ilk fırsatta görüşelim, arayacağım ben seni 😉

Işte sonunda beklediğim video geldi 😉 Dünkü telefon görüşmemizden beri bu videoyu bekliyordum valla İbo. Balık gerçekten güzel bir trofeymiş ve o makinada kalama olaydı, ah bir olaydı var ya dadından yinmezdi bu video 🙂 Bu güzel avdan dolayı hem Aytekin abiyi hem de seni tebrik ediyorum aziz dostum 😉 bir sonraki avımız beraber olur inşallah da kaç senedir muhabbetini yaptığımız avı gerçekleştirmiş oluruz 😉 haftaiçi ilk fırsatta görüşelim, arayacağım ben seni 😉
Telefonunu bekliyorum Atasay abi. Bundan sonra çok av yapacağız seninle...

İbrahim Bey güzel avınız ve güzel videonuz için sizi tebrik ederim. Videoyu Go Pro Studio'da mı düzenlediniz? Tavsiye edebileceğiniz bir video düzenleme programı varsa ismini sizden rica edeceğim.

İbrahim Bey güzel avınız ve güzel videonuz için sizi tebrik ederim. Videoyu Go Pro Studio'da mı düzenlediniz? Tavsiye edebileceğiniz bir video düzenleme programı varsa ismini sizden rica edeceğim.

Adobe Premiere CC ile düzenledim. Biraz çetrefilli bir program ama bir kaç eğitim videosu izledikten sonra kullanabileceğinize inanıyorum.

Tebrikler daim olsun inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back