Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
2 Nisan pazar günü kıyıdan iki arkadaş 3 turna yakaladık fakat vicdani limitlerimizin altında olduğundan saldık geri kıyıdan turna av vermeye başladı aslında2 Nisan 2017 turna sezonunda ava gittik. Balık alamadan geri döndük. Raporu akşam açacağım.
Sular henüz ısınmadığından tekneciler haricinde kıyıdan turna yakalayabilen görmedim.
Bizim gittiğimiz meradada durum aynıydı sabah kahvaltısında birayla başlayanlar semaverci dayı bolca mevcuttu biz gezerek avlanıyoruz bir şekil denk geldi hatta arkadaş aynı noktadan iki atışta arka arkaya aldı balıkları bende videoda saldığım ufaklığı yakaladım@confused uzun yürüyüşün ardından bakir bir meraya gittiğimizi zannediyorduk ama gittiğimizde merada 5 kişi gördük.
Arkadaşlar semaverlerini bile yakmıştı o derece.ama onlarda balık alamadı.
![]()
O kahvaltılar bizim içimde önemli haftada 1 gün anca aileyle kahvaltı yapabiliyoruz ama av günleri biraz istisna oluyor mesela 8:20de meradaydık 13 gibide evdeydim kahvaltıyı kaçırdıkAyrıca pazar günü balık avına gidip öğlen 12'de aile kahvaltısına yetişmeye çalışanlardan bezdim artık. Yeni bir ekip kurmayı ya da yeni bir ekibe dahil olmayı düşünüyorum.