Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2017 Yılı Turna Balığı Sezonu Hepimize Hayırlı Olsun

OkNisT

Üye
Adı
Okan KARAKAYA
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sakaryada sabahtan akşama kadar tık demedi, istanuldan 2-3 kişiyle karşılaştık onlarda isyandaydı sonradan gördükki kıyıdan odunların uçlarına ve ağaç parçalarının uçlarına kalın iple parmak büyüklüğünde kanca bağlanıp suya salınmış millet av yasağı felan dinlememiş balığın içinden geçmiş, herkesin elinde tırıvırı, nehir kenarı ve suyun için tırıvırı dolu bir çok yere misina ağ kurulmuş, 1 sahtemizi 1 kaşığımızı tırıvırı ve misina ağ yüzünden suda bıraktık 1 su üstü takımımızıda saldıkları kancalara bıraktık, dün ettiğin küfür bu yaşıma kadar ettiklerimden fazladır herhalde.
Zaten şantiyelerden dolayı sıkıntıdaydı şu an dahada rezil bir haldeydi nehirin durumu.

tunauraz

Üye
Kirikkale de bir merada cmtsi ciktim. 22 km/s kuvvetli ruzgar vardi. Su sicakligi 10 derece hava golgede ve ruzgar almayan yerde 12 derece idi. Basinc ve nemde cok dusuktu. Gecen sene kapanistan itibaren su 2.50 m yuksekti. En otlu yerde 50 cm ot yukselmis ancak. Merada botlu 10'a yakin kiyida beklemeli ve at cek yapan 30'a yakin balikci vardi. Botla gelenler ruzgardan dolayi suda duramadilar. Giren 10 dkka sonra geri cikti. Kiyidan 1 kisi canli yem ile bir tane tutmus limit alti. Ben 2 saat kadar sudaydim. Oda ruzgarla ugrasmaktan efektif olmadi. 3-4 vurus disinda bir aksyon olmadi. Sorduklarimdan da balik alan olmamis.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2 Nisan 2017 turna sezonunda ava gittik. Balık alamadan geri döndük. Raporu akşam açacağım.
Sular henüz ısınmadığından tekneciler haricinde kıyıdan turna yakalayabilen görmedim.

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
2 Nisan 2017 turna sezonunda ava gittik. Balık alamadan geri döndük. Raporu akşam açacağım.
Sular henüz ısınmadığından tekneciler haricinde kıyıdan turna yakalayabilen görmedim.
2 Nisan pazar günü kıyıdan iki arkadaş 3 turna yakaladık fakat vicdani limitlerimizin altında olduğundan saldık geri kıyıdan turna av vermeye başladı aslında

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@confused uzun yürüyüşün ardından bakir bir meraya gittiğimizi zannediyorduk ama gittiğimizde merada 5 kişi gördük.:confused::ckskc:
Arkadaşlar semaverlerini bile yakmıştı o derece.:D:D ama onlarda balık alamadı.:islik::islik:

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@confused uzun yürüyüşün ardından bakir bir meraya gittiğimizi zannediyorduk ama gittiğimizde merada 5 kişi gördük.:confused::ckskc:
Arkadaşlar semaverlerini bile yakmıştı o derece.:D:D ama onlarda balık alamadı.:islik::islik:
Bizim gittiğimiz meradada durum aynıydı sabah kahvaltısında birayla başlayanlar semaverci dayı bolca mevcuttu biz gezerek avlanıyoruz bir şekil denk geldi hatta arkadaş aynı noktadan iki atışta arka arkaya aldı balıkları bende videoda saldığım ufaklığı yakaladım

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bizde gezinerek avlanacaktık ama yarım saatte balık alınamayınca ekip arkadaşlarım pes etti. Çocuk gibi ''hadi gidelim, hadi gidelim'' diye tutturanlar, can sıkıntısından atış yaptığım noktada su üzerinde taş sektirmeye çalışanlar. :acpsnr::acpsnr:
Aynı ekiple bir daha istavrit avına dahi gitmeyi düşünmüyorum. Sağolsunlar bana ''sizinle bir daha balığa gideni s...ler'' dedirttiler.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ayrıca pazar günü balık avına gidip öğlen 12'de aile kahvaltısına yetişmeye çalışanlardan bezdim artık. Yeni bir ekip kurmayı ya da yeni bir ekibe dahil olmayı düşünüyorum.

confused

Aktif Üye
Adı
arda kahvecioğlu
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ayrıca pazar günü balık avına gidip öğlen 12'de aile kahvaltısına yetişmeye çalışanlardan bezdim artık. Yeni bir ekip kurmayı ya da yeni bir ekibe dahil olmayı düşünüyorum.
O kahvaltılar bizim içimde önemli haftada 1 gün anca aileyle kahvaltı yapabiliyoruz ama av günleri biraz istisna oluyor mesela 8:20de meradaydık 13 gibide evdeydim kahvaltıyı kaçırdık